Πρόβλημα με αναμειξη της πεθεράς στην σχεση
Καλησπερα σε ολα τα μελη κι ευχαριστω πολυ για την αποδοχη!!
Χαιρομαι πολυ που βλεπω δραστηριοτητα μιας κι εχω ενα προβλημα σχετικο με πεθερα και θα ηθελα αποψεις ατομων που ειναι ουδετερα τελειως. Θα προσπαθησω να ειμαι πολυ συνοπτικη να μην σας κουρασω.
Ειμαι 30 ετων κι ο συζυγος 36. Ειμαστε μαζι 3 χρονια κ παντρευτηκαμε προσφατα. Ο συζυγος μου εχει ενα παιδι απο αλλο γαμο το οποιο ειναι 14 χρονων κ μενει μαζι μας. Με τον συζυγο καναμε προσπαθεια επι ενα ετος για εξωσωματικη και τελικα εμεινα εγκυος σε διδυμα, βρισκομαι στον 6ο μηνα.
Ο λογος που σας γραφω ειναι η κατασταση στο σπιτι. Ο γιος του αντρα μου μπαινει ατην εφηβεια κι εχει γινει αντιδραστικος. Φτιαχνει καταστασεις να μας βαζει να τσακωνομαστε κ εμπλεκει ακομα κ τη μανα του με την οποια ο αντρας μου ουδεμια σχεση εχει. Τις προαλλες εκανε κατι πολυ ασχημο, δεν κρατηθηκα και τσακωθηκα μαζι του. Ο αντρας μου λοιπον το ειπε στην πεθερα μου κι εκεινη του απαντησε 2 πραγματα.
1ον. Οτι δουλευω πονηρα μα διωξω το παιδι του απο το σπιτι (κατι που ποτε 3 χρονια δεν επιδιωξα) και
2ον. Οτι θα πρεπει να παρει δραστικα μετρα και να με χωρισει...
Οπως σαε ειπα βρισκομαι στον 6ο μηνα σε διδυμα. Η μανα του οσο καιρο ημασταν στο λουκι ουτε νερο ουτε τηλεφωνο δε προσφερε. Οπως καταλαβαινετε ειμαι πολυ θυμωμενη μαζι της, βγηκα απο τα ρουχα μου στην ιδεα οτι θελει τα δικα μ τα παιδια να μεγαλωσουν χωρις πατερα και της εγραψα μηνυμα οτι της απαγορευω να ξαναπατησει ποδι σπιτι μου οσο ειμαι εκει. Ο αντρας μου αντιδρα και την υπερασπιζεται αλλα αναγνωριζει οτι δε μας προσφερει τιποτα κ δεν της πεφτει λογος.
Ειμαι εξαλλη γι αυτα που τον συμβουλεψε, μπορω να πω πως τη μισησα ακαριαια.
Εσεις τι θα κανατε απο δω κ περα ατη θεση μου;;; Δε μπορω να διανοηθω πως θα την ξαναδω μπροστα μου αλλα ξερω πως αυτο μαλλον δε μπορει να γινει. Βραζω απο θυμο. Εξαιτιας τσακωθηκα πολυ ασχημα με τον αντρα μου σε εναν ευαισθητο μηνα σε μια δυσκολη κ πολυτιμη εγκυμοσυνη κ παθαινω κρισεις πανικου. Σηκωθηκα κ εφυγα για λιγο να προστατεψω τα μωρα απο καποια εκρηξη αλλα δε μπορω να φανταστω πως θα ναι οταν γυρισω πισω. Εσεις πως θα το χειριζοσασταν;
Να σας πω πως δεν την εχω αναγκη να μου κοιταξει τα παιδια ή να με στηριξει οικονομικα.
Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα για την απαντηση σας.