Αν θελετε να σωσετε την ψυχη σας σε αυτον τον κοσμο, ταιστε αδεσποτα
Καλημερα!! Απεκτησα καινουριο χομπυ που με γεμιζει!! Να ταιζω αδεσποτα!! Η ιστορια εχει ως εξης:
Παντα λατρευα τα ζωα και ειδικα τις γατες, ετσι ελεγα οταν μεγαλωσω θελω να εχω σπιτι μου πολλες ωστε να τις προσεχω και να τις ταιζω. Ε, τωρα λοιπον που ειμαι ενηλικας και οχι πια παιδακι, τα ειχα ξεχασει ολα αυτα και ακουγα που λεγαν "υιοθετησε ενα αδεσποτο, καλο θα κανεις". Ε λοιπον, υιοθετησα ενα γατακι, αλλα δεν ηταν ευτυχισμενο, πηγε να φυγει μια μερα, με αγαπουσε βεβαια αλλα δεν του αρεσε η κλεισουρα, και ειπα να το αφησω στο δρομο και; Μαντεψτε........μαζι με αλλες γατες και να πηγαινω να το ταιζω. Ε, αυτο με γεμιζει ψυχικα και ενιωσα πολυ ωραια, το βλεπω σαν χομπυ, αντι να πηγαινω να δινω τα λεφτα μου σε καποιο χομπυ, μπορω να αγοραζω μερικες κροκετουλες και να ταιζω τα αδεσποτα. Τωρα πηγα και το ειδα, ειναι πιο ευτυχισμενο, ηθελε χαδια, δεν με μισουσε και ειχε ανεβει σε ενα σκαλακι και κοιταγε κατι πουλια, τα γατακια ειδικα ειναι να τα αφηνουμε εξω, δεν κανουν μες στο σπιτι, οποιος μπορει να ακολουθησει το παραδειγμα μου!! Και να τους βαζετε και νερακι!!! Και οποιος εχει την οικονομικη δυνατοτητα, εννοω για πολλα λεφτα, να τα στειρωνει κιολας για να μην πεθαινουν στο δρομο!! Αλλα ειναι καλυτερα εκει, πιστεψτε με......αρκει να ειναι ησυχη γειτονια