αγχος- ψυχωση& μελισσοκομια
για σας παιδια , εχω ψυχωση και παιρνω σολιαν 400μγ.
το προβλημα μου ειναι οτι αγχονομε οταν κανω συγκεκριμενες δουλειες ασχολουμε με τα χωραφια και της μελισσες
αγχονομαι οταν κανουμε μεταφορες στα μελισσια.... αυριο ειναι να κανουμε μια μεταφορα και το σκεφτομαι απο σημερα, το ιδιο και τη προηγουμενη φορα το σκεφτομουν απο τη προηγουμενη μερα. Λοιπων μεταφορες παω απο μικρος αλλα τωρα αναλαμβανω περισσοτερες εφθηνες, οδηγαω φορτωνο ξεφορτωνο, παλια πριν τη ψυχωση δεν αγχονομουν καθολου, βεβαια παλια δεν εκανα και πολλα, τωρα ομως με πιανει αγχος, γενικος το σκεφτομαι ολοι μερα σημερα, εχω ενα ξαδερφο που ειναι ψυχιατρος στην αγγλια και το εχουμε συζητηση μου εχει πει να μη σταματησω να δουλευω και με τη συνηθεια το αγχος θα φυγει......, παλια πριν δυο χρονια αγχονομουν οταν οδηγουσα και πηγαινα μεχρι και στο μονιμο μελισσοκομιο μας, εχει λιγες μανουβρε με οπισθεν παραπανω για να βγεις, τωρα βεβαια μετα απο δυο χρονια που οδηγαω εγω μπαινω βγαινω παιχνιδι και δεν με αγχωνει καθολου.....
τη λετε θα τα καταφερω και στις μεταφορες; οσο εχω το πατερα μου βεβαια εχω βοηθεια δεν ειμαι μονος μου εχω ενα σταθερο χερι διπλα μου..........
για να γινω μελισσοκομος πρεπει να συνιθισω να δουλευω στον ηλιο και να ξεαγχοθω με τις μεταφορες
τη λετε παιδια...... ταιριαζει η μελισσοκομια σε καποιον που πασχει απο ψυχωση.....