Εμαθα οτι παιζει και με αλλες...Τι να κανω;;
Γεια σας, γραφω για πρωτη φορα και ειμαι σε δυσκολη θεση. Ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Ειχα παραλληλη σχεση με μια κοπελα για 8 μηνες και αποφασισε να μεινει με τη σχεση της οταν η σχεση της αποφασισε να την διεκδικησει. Η κοπελα εχει πολλες ανασφαλειες και φοβους για αλλαγες. Ολο το περιβαλλον της γνωριζει οτι εχει μια σχεση τοξικη αλλα κανεις δεν μπορει να της μιλησει διοτι εθελοτυφλει και ποσο μαλλον εγω!! Οσες φορες της ειπα κατι εκεινη αντεδρασε και τωρα με μισει
Ο προβληματισμος μου εχει να κανει οτι μια φιλη μου του την επεσε και αυτος ενεδωσε και κλεισανε ραντεβου και φυσικη εκεινη δεν πηγε ποτε! Μιλαγανε αρκετες μερες και ηταν προφανες οτι υπηρξε ανταποκριση απο την αλλη πλευρα. Ειναι προφανες οτι αυτο δεν θα γινεται πρωτη φορα.
Τι λετε να κανω; Ειναι σιγουρο οτι ειμαι ο ακαταλληλος ανθρωπος να πω κατι τετοιο! Πως να το χειριστω;
Δεν νομιζω οτι εχω σχεση με την ιστορια της!! Δεν εχει αυτο το ονομα. Μαλλον η ιστορια η δικη μου ειναι συνηθες φαινομενο, δυστυχως
Sent from my iPhone using E-Psychology Forum
Quote:
Originally Posted by
Miliva21
Ε τοτε ζει στο κοσμο της εντελως.........
Γιατι οποιαδηποτε και αν της εδειχνες κατι τετοιο θα ελεγε οτι αν ειναι να το κανει μια φορα θα το κανει συνεχεια και με αλλες...
Αν εχει προτιμησει να εθελοτυφλει και να παραμυθιαζεται αφησε την καποια στιγμη θα ξυπνησει και θα ειναι αργα.....
Σωστα τα λετε αλλα απο τοτε που το εμαθα δεν μπορω να ησυχασω!
Αμα της το πω θα νομισει οτι τη το ειπα για να γυρισει για μενα. Οτι και αν της εχω πει νομιζει οτι το κανω για μενα αλλα η αληθεια ειναι οτι το κανω για εκεινη, για να ειναι καλα!
Το παρων συμβαν ειναι πολυ σκληρο και καποια στιγμη θα τη χωρισει οταν ενα τετοιο συμβαν ευδοκιμησει!
Δεν μπορω να καταλαβω ποσοι ηλιθιοι ανδρες υπαρχουν που εκμεταλευονται ανθρωπους μεχρι να βρουν αυτο που θελουν πραγματικα
Εστάλη από iPhone στο E-Psychology.gr Mobile App