Quote:
Originally posted by vythos
Θα ηθελα να πω για το θεμα της ψυχοθεραπειας και την αναλυση αυτων των παρελθοντικων καταστασεων πως μου ειναι τραγικα δυσκολο να ξαναγυρισω πισω.Δεν θελω,δεν το αντεχω δεν μπορω να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανανιωσω κατι τετοιο.Θυμηθηκα τα βασικα πραγματα και απο κει κ περα νιωθω πως αρνουμαι να παω βαθυτερα.Και μονο αυτα που θυμηθηκα μου ηρθε καποια στιγμη να βαλω τα νυχια μου να ξεριζωσω το δερμα μου να μην νιωθει αυτην την απαισια αισθηση.
Οσο για την επισκεψη σε σεξολογο μου ειναι δυσκολο να το κανω γιατι δε νιωθω ανετα με τετοια θεματα και ειδικα με αντρες.
Για το κεντρο κακοποιημενων γυναικων που μου αναφερεις με ενδιαφερει πολυ και αν καποιος απο το forum γνωριζει πληροφοριες γι αυτο θα τον παρακαλουσα να με βοηθησει.
Η ψυχοθεραπεία μπορεί να φαντάζει στα μάτια σου τραγικά δύσκολη, και θα είναι αρκετά επίπονη αρχικά, αλλά η λύτρωση που θα νιώσεις δεν περιγράφεται εύκολα με λέξεις. Είναι ένα ταξίδι αυτογνωσίας και ενδοσκόπησης που μπορεί να σε πονέσει αρκετά σε κάποιες στιγμές, αλλά θα γνωρίσεις καλύτερα ένα μέρος του εαυτού σου που προσπαθησες να θάψεις, να κρύψεις, να ξεχάσεις. Αυτή η απελευθέρωση της ψυχής σου από το παρελθόν να σαι σίγουρη ότι θα σου φέρει μια κάθαρση τόσο λυτρωτική και θεραπευτική, που θα σου δώσει σιγά σιγά την ευκαιρία να ξαναγνωρίσεις τον εαυτό σου, την σεξουαλικότητά σου, τις σχέσεις σου, μέσα από ένα καινούριο πρίσμα, απαλλαγμένο από τις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος και ό,τι σήμαναν αυτές για σένα.