Γειά σας είμαι 19 ετών και θέλω να κάνω outing αλλα φοβάμαι επίσης θέλω να βρω κοπέλα δεν ξέρω πως να ψάξω online να πάω σε κάποια μαγαζιά μενω Θεσσαλονίκη θα περιμένω απαντήσεις ευχαριστώ εκ των προτέρων
Printable View
Γειά σας είμαι 19 ετών και θέλω να κάνω outing αλλα φοβάμαι επίσης θέλω να βρω κοπέλα δεν ξέρω πως να ψάξω online να πάω σε κάποια μαγαζιά μενω Θεσσαλονίκη θα περιμένω απαντήσεις ευχαριστώ εκ των προτέρων
γιατι ειναι τοσο επειγον να κανεις outing? αυτο το κανεις οταν δεν φοβασαι.
αν φοβασαι, μην το κανεις, η καντο με πολλη προσοχη, μονο οπου εισαι σιγουρη οτι θα σε αποδεχτουν και δεν θα το πουν και παραεξω.
μπες στο ******** και ψαξε στις αγγελιες.
Τι είναι το outing;
Σωστος ο NoN! Ψαξε σε τετοια σαητς.
Αυτο με την πλακα γινεται παντου και σε τσατ σερβερς και σε φορουμ κλπ γενικα εννοω και μεταξυ στρεητ, αντρες το παιζουν γυναικες, γυναικες δουλευουν αντρες, ιτ χαπενς!
Μην κολλας.
Αν έχεις φβ μπες σε γκρουπάκια με λεσβιες, μπάι κι έτσι και θα γνωρίσεις εκεί! Το φεικ το προφιλ στο φβ κανει μπαμ άσχετα αν πολλοι δεν το καταλαβαίνουν. Αν δεν ξερεις στα σιγουρα στειλε μου να σου πω αν ειναι φέικ.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Αλλά θα με βοηθούσε κάτι πιο πρακτικό μέσα στην μέρα έχω πολύ άγχος κ και δεν θα ήθελα να μάθει κάτι η οικογένεια μου ή το περιβάλλον μου. Ευχαριστώ
θα σου πω εγω που εψαχνα παλιοτερα σε αγγελιες χαβαλε υπαρχει παρα πολυ απλα για να βγαλεις ακρη θα προβιβαστεις σε τεφτερζου και θα σημειωνεις συνεχεια πανω απο τα τηλ τις ασχετες και θα γραφεις πχ ξεκαρφωτο κλπ
επισης εχει μεγαλη σημασια το τι θα πεις αν βαλεις αγγελια πχ αν γραψεις πχ ειμαι φωτομοντελο θα εμφανιστει καμια ντουζινα γκομενες και θα σου λενε για σεξ συνεχεια
αν πεις ψαχνω σοβαρη σχεση μπορει να τις ψαχνεις με το τηλεσκοπιο αφου σε τετια συνηθως δεν απαντουν
προτημοτερο ειναι να περιγραψεις πως εισαι και να πεις τι ψαχνεις χωρις σχολια οχι αυτη οχι πλακες κλπ
και να σου στειλουν για πλακα τι σε πειραζει πλακα ο ενας πλακα και ο αλλος κανε και συ το ιδιο...
Ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε για τις απαντήσεις σου. Αλλά είμαι σε μια πόλη που ξέρεις φοβάμαι να εκτεθώ ενδεχομένως μένω Θεσσαλονίκη ίσως δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια οργάνωση εδώ πέρα κάτι μόνο την color youth βρήκα αλλά είναι Αθήνα. Ναι να σου πω δεν ξέρω με τις αγγελίες δεν μου βγήκε οπότε το αφήνω στην άκρη προς το παρόν. Ίσως θα ήθελα να κοινωνικοποιηθω σε αυτόν τον κύκλο και δεν μπορώ να βρω κάποιον τρόπο. Απευθύνω έκκληση όσα άτομα βιώνουν το ίδιο ασχέτως φύλου να μιλήσουμε ή να μου δώσουν κάποιες συμβουλές αν αυτό είναι εφικτό ευχαριστώ
δεν ειναι απαραιτητο να εκτεθεις μπορεις πχ να λες οτι να ναι σε ολες μεχρι να σου πει καπια αυτο που περιμενεις εγω ετσι εκανα και να στελνεις φωτο που διχνουν το μισο προσωπο πχ τα ματια μονο οστε να μην εισαι αναγνωρισιμη
ναι πρεπει να προσπαθησεις παρα πολυ η κοινος να σκας γαιδαρο μεχρι να βγαλεις ακρη....και σιγουρα μετα απο πολες πλακες απο κοινου
Ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε ίσως ξανά δοκιμάσω
να μπηκε παντως καπια στο κοπο να απαντησει για πλακα σε μια αλλη γυναικα δε μου φαινεται και τοσο πιθανο απλα δε νομιζω ετσι να το παραδεχτει
κανε προφιλ στο tinder εφαρμογη για κινητα dating application δηλαδη