Έγινα βλάκας. Εκεί που όλοι προτιμούσανε εμένα παλιά τώρα όλοι προτιμούνε τις άλλες. Έγινα βλάκας? Μήπως έγινα βλάκας από τότε που τρελάθηκα ?? με 50% αναπηρία είμαι βλάκας ?? Η ψύχωση φταίει που αποβλακώθηκα???
Printable View
Έγινα βλάκας. Εκεί που όλοι προτιμούσανε εμένα παλιά τώρα όλοι προτιμούνε τις άλλες. Έγινα βλάκας? Μήπως έγινα βλάκας από τότε που τρελάθηκα ?? με 50% αναπηρία είμαι βλάκας ?? Η ψύχωση φταίει που αποβλακώθηκα???
δεν εισαι βλακας, εχεις χαλια αυτοπεποιθηση.
δελφινακι εχεις βαλει μια ταμπελα και τη κοπανας συνεχεια, αρχισε να σκεφτεσε τον εαυτο σου σα φυσιολογικο ανθρωπο
δεν εισαι βλακας.και αφου δεν εισαι σταματα να λες βλακειες..φιλικα στο λεω...
προσπαθησες να πλησιασεις καποιον ανδρα και εφαγες αποριψη??δεν νομιζω..
συμφωνω με το νικο.χαλια αυτοπεποιηθηση εχεις.ανεβασε λιγο την αυτοπεποιηθηση σου και ολα θα πανε κατ'ευχην..μια χαρα κοπελα εισαι δεν εχεις τιποτα κακο.μην φοβασε να πλησιασεις καποιον που σου αρεσει και ολα τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους
Ρε δελφινακι οι αντρες προτιμουν τις αδυνατες..πηγαινε σε μια γιατρο γραψε μια εξεταση προλακτινης, η προλακτινη παχαινει, και παρε φαρμακα για να τη ριξεις από το γυναικολόγο σου.
δελφινι μηπως εγινες βλακας απο τα φαρμακα ;
τα φαρμακα προκαλουν καταστολη οποτε γινεσαι με εναν τροπο βλακας.
επισης μηπως παιρνεις akineton ; αυτο και αμα ειναι αποβλακωτικο...
δοκιμασε τις ενεσεις φαρκαμων λιγοτερη καταστολη και νιωθεις καλυτερα και στα γνωστικα.