αυτοκτονικές σκέψεις...συνέχεια
Νιώθω ότι έχω πιάσει πάτο. Είμαι κι εγώ μια απ' τις άνεργες κοπέλες 20 κάτι που επιστρέφουν στο χωριό τους και κοιτάνε τους τοίχους γιατί... γιατί πλέον είναι δύσκολο να βρεις το παραμικρό από δουλειά. Ίσως πάλι να φταίω κι εγώ που δεν κινητοποιούμαι αρκετά αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Το πρόβλημα είναι ότι έχω αυτοκτονικές σκέψεις. Κάθε μέρα.. Σκέφτομαι χάπια, απαγχονισμό, να πνιγώ στη θάλασσα με κάποιο τρόπο... Απ την άλλη ξέρω ότι δεν πρέπει να το κάνω γιατί θα καταστρέψω συναισθηματικά τους δικούς μου. Πριν λίγο καιρό είχα ξεσπάσει άσχημα, μέχρι και μαχαίρι τους είχα βγάλει (όχι με σκοπό να το χρησιμοποιήσω βέβαια, απλά ήταν μια παρόρμηση). Νομίζω ότι τρελαίνομαι. Έχω ένα μόνιμο πλάκωμα στο στήθος και βλέπω ότι όλες μου οι προσδοκίες, για δουλειά, για φίλους, για έρωτα, για μια φυσιολογική ζωή... έχουν διαψευστεί. Θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα ή ότι θα βρω τη δύναμη να τα αλλάξω, αλλά φοβάμαι πολύ... Βλέπω έναν κόσμο κρύο, άδειο. Βλέπω ότι αγαπημένοι άνθρωποι πεθαίνουν στα καλά καθούμενα. Αν δεν είχα κανέναν για να πληγώσω, θα είχα κρεμαστεί σήμερα. Τι να κάνω για να σταματήσουν να έρχονται αυτές οι εικόνες στο μυαλό μου; Φοβάμαι ότι θα το κάνω.