Θέλω να σταματήσω τα χάπια
Καλησπερα. Τα τελευταια χρονια φλερταρω με την καταθλιψη, ειδικα απ τον Σεπτεμβρη κ μετά. Η ψυχιατρος μου εχει δωσει διαφορα χαπια, ladose, seropram, effexor κτλ κ δεν μ επιανε τιποτα. Τον Φεβρουαριο καταληξαμε σε seroxat 30 mg κ risperdal 1 mg μονο τη νυχτα για να φτιαξουμε τον υπνο. Αυτος ο συνδυασμος λειτουργησε υπεροχα για ακριβως 6 μηνες. Απο εκει κ περα δεν εχω κανενα αποτελεσμα, ειναι σαν να μη τα παιρνω. Εκει που το risperdal μ εβαζε για υπνο στις 10 τωρα το παιρνω 9 κ κοιμαμα 3-4 το πρωι. Σηκωνομαι με το ζορι, αφηνω κλειστα τα παντζουρια κ δεν αηκωνομαι απ το κρεβατι. Εχω 2 παιδια κ πολλες υποχρεωσεις κ ολες τις κανω με το ζορι. Το να μαγειρεψω μου φαινεται βουνο οπως κ να τα τρεξω σε δραστηριοτητες. Ξυπναω το πρωι κ το μονο που θελω ειναι να ξαναρθει το βραδυ για να κοιμηθω. Εννοειται δεν βγαινω δεν διασκεδαζω κ δεν θελω να το κανω. Δεν εχω καμια διαθεση να πιεσω καταστασεις για να περασω καλα. Δεν θελω να περασω καλα. Θεωρω λοιπον οτι το seroxat δεν εχει νοημα να το παιρνω κ θελω να το σταματησω. Ενα χαπι μ εχει βοηθησει μονο κ αυτο πριν πολλα χρονια το anafranil. Ημουν αλλος ανθρωπος, ετσι οπως ηθελα. Η γιατρος μου ομως δεν μου το δινει, ειναι αρνητικη. Κ εγω η αληθεια ειναι οτι οταν διαβασα οτι προκαλει καρδιαλα προβληματα μεχρι κ εμφραγμα, τρομαξα. Οι εναλλακτικες μου λοιπον ειναι οι εξης: ή προσπαθω να την πεισω κ να παρω anafranil ή τα κοβω ολα κ ο Θεος βοηθος. Εσεις τι γνωμη εχετε; θα ηθελα πολυ τη βοηθεια σας.