Γεια σας,
Είμαι 24 ετών και είμαι σε απόγνωση. Η οικογένεια μου με μισεί, το γνωρίζω ότι έχω κάνει λάθη στο παρελθόν αλλά νιώθω ότι για εκείνους είναι ασυγχώρητα...είχα περάσει σε ένα ΤΕΙ πήγα αλλά δεν άντεξα εκεί έκανα τη 2η μου απόπειρα αυτοκτονίας. Στο λύκειο προσπάθησα να κόψω τις φλέβες μου αλλά ήμουν και είμαι ΤΟΣΟ χαζή που το μόνο που κατάφερα είναι παρά μόνο δυο σημαδάκια που έχω ακόμα. Μετά από αυτό, πρόπερσυ, ξαναέκανα πιο σοβαρή απόπειρα με υπνωτικά χάπια...όπως βλέπετε τίποτα δεν έπιασε δυστυχώς. Τώρα νιώθω ότι είμαι σε αδιέξοδο ΟΛΟΙ με μισούν για τα λάθη μου ακόμα και οι γονείς μου κι επειδή δεν νοιάζονται για το μέλλον μου και δεν δέχονται να μου προσφέρουν μια αξιοπρεπή εκπαίδευση γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να δουλέψω υπό τους όρους μου, σκέφτομαι να αυτοκτονήσω...αυτή τη φορά μπορεί να μην με προλάβουν γιατί μαλώσαμε άσχημα (τους έλεγα ότι θέλω να γραφτώ σε μια σχολή σχετικά καλή με μέτρια δίδακτρα κλπ αλλά επιμένουν ότι δεν έχουμε λεφτά)...δεν ξέρω τι να κάνω...αυτές είναι οι τελευταίες μου σκέψεις...κι επίσης έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους και δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν κι όπως καταλαβένετε δεν έχω στήριξη από πουθενά...