Το πρόβλημα μου; Είμαι πολύ ευαίσθητος! Τη βοήθεια σας παρακαλώ!
Γεια σας και από εμένα! Λοιπόν... πάντα ένιωθα πως είχα κάτι το διαφορετικό από τους άλλους ανθρώπους. Ακόμη και από την παιδική ηλικία! Και όσο μεγάλωνα, τόσο περισσότερο ένιωθα αυτή την διαφορετικότητα, η οποία μου στέρησε πολλά στη ζωή, όπως για παράδειγμα τις σχέσεις μου με το άλλο φύλο. Δεν λέω πως πέρασα άσχημα παιδικά και εφηβικά χρόνια! Πέρασα υπέροχα, αλλά ιδιαίτερα όταν ξεκίνησε το ενδιαφέρον μου για τα κορίτσια, τότε κατάλαβα το πόσο διαφορετικός ήμουν! Η ευαισθησία μου ήταν πάντα το μεγάλο εμπόδιο στο να καταφέρω να προσελκύσω το άλλο φύλο. Όπως και η ντροπαλότητα μου, ιδιαίτερα μέχρι τα 20 και κάτι χρόνια. Οι γυναίκες δεν με έβλεπαν ποτέ ερωτικά, πάντα σαν φίλο! Και όσες με τον καιρό με είδαν ερωτικά, με απέρριψαν επειδή είμαι πολύ ευαίσθητος! Πάντα ήμουν ένας ονειροπόλος άνθρωπος που πέταγε στους δικούς του ουρανούς! Αθεράπευτα ρομαντικός, πάντα ήθελα οι σχέσεις μου να έχουν μια ποιότητα και μια ομορφιά την οποία δεν έβλεπα στα άλλα ζευγάρια που γνώριζα. Χώρισα πρόσφατα, και η δικαιολογία από την κοπέλα μου, ήταν πως νιώθει ανασφάλεια μαζί μου, επειδή είμαι πολύ ευαίσθητος! Αγαπώ τη ζωή, και εστιάζω στο πως να κάνω τον κόσμο μου καλύτερο, όπως και τον κόσμο της γυναίκας που θα επιλέξει να είναι μαζί μου. Η αδυναμία μου αυτή, ξέρω πως δεν είναι πάντα εμπόδιο! Απλώς χρειάζεται να γνωρίσω εκείνη που θα δεχθεί έναν άνθρωπο σαν εμένα! Είμαι ο τύπος του άνδρα, που θα προσφέρει λουλούδια στην αγαπημένη του, που θα τις κάνει εκπλήξεις, μόνο και μόνο και μόνο για να τη βλέπει να χαμογελά, που θα της σταθεί σε μια δύσκολη στιγμή, που θα αγκαλιάσει, που θα σκουπίσει τα δάκρυα, που θα την κρατά απαλά από το χέρι, που θα την χαϊδεύει τρυφερά, θα την συμβουλεύει για το καλό της, που θα κάνει σαν παιδί από τη χαρά του, και σαν έφηβος στα ερωτικά παιχνίδια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι τρέλες έχω κάνει για κάποια γυναίκα που έχω αγαπήσει! Ειλικρινά κάνω το μυαλό μου ένα πολυεργαλείο, που σκέφτεται μονάχα το πως να διοργανώσει μια κίνηση, για να κάνω κάτι που δεν θα το περιμένει με τίποτα! Σπάνια κάποιος θα έκανε τέτοιες τρέλες! Τουλάχιστον αυτό μου έχει επιβεβαιώσει η κοινωνία γύρω μου! Η κοινωνία των εφήμερων σχέσεων, και των πρακτικών μυαλών! Αλλά ο εντυπωσιασμός από την πλευρά της γυναίκας ήταν παροδικός, όπως και τα όμορφα λόγια της αγάπης! Δυστυχώς δεν εκτιμάται πάντα η υπερπροσπάθεια, αλλά πιο πεζά πράγματα όπως τα χρήματα! Προσπαθώ δηλαδή να δημιουργήσω μια ουσιαστική σχέση, όπου η επικοινωνία θα είναι η βάση που θα στηριχτούν όλα τα άλλα. Μου αρέσει να μιλάω με τον άλλον, σε βαθμό που έχω τον ρόλο προσωπικού εξομολογητή ακόμη και σε άγνωστους ανθρώπους! Μου αρέσει που με εμπιστεύονται οι άνθρωποι, και που προσπαθώ να τους συμβουλέψω. Παρόλο που προσπαθώ να δείξω την αγάπη μου στους ανθρώπους, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα έχω αποτύχει! Πριν από εκείνη τη σχέση που ανέφερα πριν, ήμουν πάρα πολλά χρόνια μόνος, και τώρα προσπαθώ να συνέλθω και να επιστρέψω στην μοναχική μου πραγματικότητα! Ξέρω πως αν δεν είχα αυτή την ιδιαιτερότητα, δεν θα ήμουν για ακόμη μια φορά μόνος! Πονάω!