είμαι 29 ετών και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση
Καλησπέρα, είμαι 29 ετών και δεν έχω κάνει ποτέ μια σχέση ούτε και σεξ. Είμαι κλειστό άτομο και ντροπαλός και γενικά δεν μιλάω πολύ. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ βαρετό επειδή ακριβός δεν μιλάω πολύ και δεν έχω ενδιαφέροντα. Στην καθημερινότητα μου δεν κάνω απολύτως τίποτα απλά κάθομαι όλη την ημέρα στο σπίτι και βαριέμαι. Αυτό κάνω εδώ και πολλά χρόνια το να μην κάνω τίποτα δηλαδή. Τα τελευταία 10 χρόνια έχω γίνει πολύ αντικοινωνικός. Έχω βαρεθεί εντελώς την ζωή μου. Έχω χάσει επαφή με τους παιδικούς μου φίλους με τους οποίους έκανα παρέα όταν ακόμα πήγαινα σχολείο. Η μόνη παρέα μου πλέον είναι τα παιδιά από την δουλειά με τα οποία έχω βγει 4 η 5 φορές μαζί τους στον ένα χρόνο που δουλεύουμε μαζί.
Εδώ και κάποιους μήνες μου αρέσει μία κοπέλα με την οποία εργαζόμαστε μαζί. Την κοπέλα την γνωρίζω από μικρή. Δεν έχουμε κάνει ποτέ παρέα απλά πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο (δημοτικό). Ήταν και το πρώτο κορίτσι που ερωτεύτηκα. Στην δουλειά μιλάμε μόνο για θέματα τις δουλείας. Δεν ξέρω αν έχει αγόρι η όχι και δεν ξέρω τι να κάνω.
Έχω απογοητευθεί εντελώς με την ζωή μου, έχω φτάσει 29 χρονών και δεν έχω φιλήσει μια κοπέλα. Δεν ξέρω καν πως να προσεγγίσω μια κοπέλα, τι πρέπει να πω και τι να κάνω. Φαντάζομαι τον εαυτό μου να είμαι με μία κοπέλα και απλά καταλαβαίνω πόσο βαρετός θα είμαι επειδή δεν θα ξέρω τι να τις πω.
Τι να κάνω;