Ερωτες και χωρισμοι για πλακα;
"Τα κορμια και τα μαχαιρια, αντε καποτε αλλαζουν χερια............"
Πολυ ασχημος στιχος αυτος....... μα καλα, πως την παλευετε να ειστε με ενα ατομο, να κανετε ΟΝΕΙΡΑ, να ΔΕΝΕΣΤΕ στο σεξ, να περνατε χρονο ΜΑΖΙ, να ειστε ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ, και μετα απο λιγο καιρο να θελετε καποιον αλλον, μπορειτε να μου εξηγησετε; Τι ανωριμοτητα ειναι αυτη; Τι σας αρεσει σ' αυτο δηλαδη; Η πχ οταν απατατε........ εγω καποτε ημουν 100% κυρια σε ολα, ουτε ψεμματα ελεγα, ουτε κοιταγα αλλους, και αισθανομουν πολυ καλυτερα απο τωρα που εχω παρει μια μικρη στροφη προς το χειροτερο. Οπως επισης και σε χαρακτηρα, καλυτερα να εισαι καλος παρα κακος!! Μπορειτε να μου πειτε κι εμενα πως φερεστε τοσο ανωριμα; Γιατι δεν μπορω να καταλαβω. Η μηπως δεν ειστε ερωτευμενοι και τον χρησιμοποιειτε τον αλλον ειτε για λεφτα ειτε για το σεξ ειτε για να ζηλεψει καποιος αλλος; Τι βλακειες ειναι αυτες; Αποφασισα, αντι να στενοχωριεμαι συνεχεια, να τα βγαζω απο μεσα μου και να φερνω λιγο τη λογικη στην επιφανεια, γιατι αυτη δεν ειναι συμπεριφορα να αλλαζεις συνεχως συντροφους!! Ως ποτε; Ολα ειναι εμπειριες η αγαπη;