Originally Posted by
λουλούδι
Αντι να βαλετε μυαλο, καθεστε και τη λετε σε ολους και διωχνετε ατομα απο εδω μεσα, λετε μαλακιες που πληγωνουν, και οταν βοηθατε προτεινετε χωρισμους και ανωμαλιες πολλες φορες. Ουτε κανετε την αυτοκριτικη σας, ουτε μετανιωνετε για τις πραξεις σας, για τα λογια σας, τιποτα, οποιον παρει ο χαρος. Δεν αντιλεγω, ετσι ειναι και στην κοινωνια εξω, αλλα αυτοι δεν διορθωνονται με τιποτα, πουλανε πολλη τρελα οι περισσοτεροι, εχουν αρκετη. Αλλα τουλαχιστον οσοι ειστε εδω μεσα και ειστε πιο σκεπτομενα ατομα και εχετε παραπανω προβληματισμους, καντε ενα κοπο να κανετε την αυτοκριτικη σας, εχτες εφυγε ο Εν οιδα, αυριο θα φυγω εγω, μετα καποιος αλλος, κτλ ενω ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ το φορουμ, γιατι εξω εκει στην κοινωνια δεν επιβιωνεις αμα δεν προσεξεις!! Εγω προσωπικα στο μονο που εχω βοηθηθει εδω ειναι η επικοινωνια, ειμαι πολυ επικοινωνιακο ατομο, αλλα χαλιεμαι οταν μπαινω εδω μεσα οπως και οταν μιλαω με τον οποιοδηποτε, αφου δεν υπαρχει επιπεδο! Ανοιξα και θεμα στις σχεσεις γι'αυτα που λεγαμε στο θεμα σεξ. Παιδια, μην μου την πειτε παλι, απο εδω και περα θα λυπαμαι οποιον μου τη λεει, παει να πει οτι εχει πολλα κομπλεξ και απωθημενα και μισος, ειτε μπροστα μου, ειτε πισω μου. Αυτααααα