Quote:
Originally posted by Rambo
Παρ\' όλο που κανείς δεν βοήθησε εμένα(μιλάω για το φόρουμ),εγώ θα βοηθήσω εσένα,γιατί πρέπει να ξέρεις ότι είμαι και πολύ αλάνι.
Λοιπόν, με το σόλι θα πάρεις κάποια κιλά και θα έχεις και επιπέδωση συναισθήματος κατα πάσα πιθανότητα (μιλάω πάντα από προσωπική εμπειρία) αλλά δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα πώς θα λειτουργήσει σε εσένα.Τρώω κι εγώ φρίκες,αλλά κάνε κουράγιο και δείξε χαρακτήρα,όλα θα περάσουν.Εγώ το παίρνω 2 χρόνια τώρα και δεν ξέρω ειλικρινά αν με έχει βοηθήσει ή αν μου έχει κάνει κακό.Και είναι λογικό να θέλεις να σκοτώσεις κάποιον στην κατάσταση που είσαι,τι διάολο,δεν έπεσες και χτύπησες,το μυαλό σού γύρισε,δεν συμβαίνει σε όλους.Απλά να θυμάσαι ότι η ψύχωση είναι εκείνη η κατάσταση όπου το μυαλό σου κάνει κουμάντο σε εσένα και όχι εσύ στον εαυτό σου.Κουράγιο κορίτσι μου.Αυτά θα σε ατσαλώσουν.
Πόσο χρονών είσαι;Να θυμάσαι πάντως ότι δεν \"έχεις ψύχωση\" με τον αδερφό σου,απλά σου σκάνε φρίκες,εντάξει λογικό είναι,θα έρθουν και μέρες που θα είσαι καλύτερα.
Ανήκω στην ίδια κατηγορία με σένα.Είχα μείζων κατάθλιψη με ψυχωσικά στοιχεία.Από αυτά που διάβασα μάλλον ανήκεις σε παρόμοια περίπτωση.Πρώτον δεν είσαι τρελή.Τη φάση αυτή την περάσαμε και άλλοι.