Originally Posted by
elisabet
χα!
Όλες τελικά την έχουμε κάνει αυτή την βλακεία!
Εγώ 5 χρόνια σχέσης και όταν χωρίσαμε μου είπε ακριβώς τα ίδια. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα μπλα μπλα...
Για κανέναν χρόνο μετά παριστάναμε τα φιλαράκια με ολίγον σεξ ενδιάμεσα για ποικιλία.
Και ξέρω τι σκεφτόμουν. Ένιωθα υπεύθυνη για τον χωρισμό μιας και ήμουνα αυτή που είχε κάνει θέμα το ρουτίνιασμα ενώ αυτός παρουσιάζονταν σαν τον καλό που με αγαπούσε και με ήθελε ακόμα. Στην πραγματικότητα είχε ρουτινιάσει όσο εγώ αλλά είχε βολευτεί άπειρα και αναζητούσε μανιωδώς τον ρόλο του κακού στο παραμύθι που δέχτηκα πρόθυμα να αναλάβω εγώ. Οπότε αφού εγώ ήμουν η κακιά που είχε βαρεθεί έπρεπε να τον βοηθήσω να το περάσει όσο πιο ομαλά γινόταν. Μάλιστα φρόντιζε να μου το πλασάρει αυτό με ατάκες του στυλ "εσύ το σκεφτόσουν καιρό οπότε είχες προετοιμαστεί για αυτό, εμένα ήταν ξαφνικό χρειάζομαι χρόνο".
Στη δικιά σου περίπτωση όμως μου κάνει εντύπωση γιατί λες πως υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Δεν είσαι έξαλλη μαζί του; Μήπως εν μέρει νιώθεις υπεύθυνη κάπως για την εξέλιξη και γιαυτό δέχεσαι τις απαιτήσεις του; θεωρείς οτι φταις;