γνωμες και ιδεες για βοηθεια ενος αγαπημενου προσωπου
Καλημέρα σας και καλο σας βρηκα με την ευκαιρία ..
Δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενότητα αυτη που δημοσιεύω αλλα θα κανω την προσπαθεια ..
ΧρειάΖομαι βοήθεια για ενα πολυ αγαπημένο μου πρόσωπο , το οποιο βρισκεται σε αλλη πολη απο μενα και δεν μπορώ να κανω πολλα απο εδω που ειμαι..
Το συγκεκριμένο ατομο ειναι 26 χρονων,εχει 6 χρονια που αλλαξε πολη και παρολαυτα δεν εχει καταφερει μεχρι τωρα να κανει παρεες ... Γενικα ειναι πολυ παθητικος με την ζωη λες και δεν χαίρεται που υπαρχει σε αυτην
Ξερω οτι εδω και μηνες ειναι ανεργος με αποτέλεσμα να ειναι κλεισμένος μεσα στο σπίτι ...
Πριν δυο μηνες να πω πως ηταν αλλος ανθρωπος ... Ειχε μια απιστευτη ευφορία ,εγινε πληρως κοινωνικος ,σαν να ηταν αλλος ανθρωπος ... Αφου πιστεψα οτι επιτελους ξεκολλησε !!
Ελα ομως που δεν.. κράτησε για λιγο ολο αυτο ..
Εχω προσπαθησει να τον παρακαλεσω να παει σε ειδικο αλλα αρνείται λεγοντας δεν εχει χρηματα ... του ειπα για τα δημοσια ιατρεία και παλι ηταν αρνητικος οτι εχει ακουσει τοσα και τοσα ....
Τι μου προτείνεται να κανω ..
Ειναι κριμα και φοβάμαι πως η κατασταση του χειροτερεύει καθε μερα .. μεχρι που σκέφτομαι οτι θα ξυπνήσω ενα πρωι και δεν θα ακουσω το χειρότερο σενάριο (αυτοκτονία)