Πώς μπορώ να αποβάλλω τις αρνητικές σκέψεις;
Το πρόβλημα μου είναι πως από πολύ μικρή ηλικία έκανα σκέψεις σχετικές με το θάνατο κλπ Ιδιαίτερα από την ηλικία των 15 και μετά. Ο σοβαρότερος λόγος ήταν η συνεχής απόρριψη από το άλλο φύλο. Έγραψα πως πέρασα υπέροχα παιδικά και εφηβικά χρόνια και αυτό είναι αλήθεια μέχρι ενός σημείου, επειδή οι γονείς μου ήταν σωστοί και μου πρόσφεραν τα πάντα. Λίγο το μπούλινγκ που δέχτηκα, κυρίως στην παιδική ηλικία, αλλά και στα πρώτα εφηβικά χρόνια, επειδή υπήρξα ένα ντροπαλό, συνεσταλμένο και ήσυχο παιδί, λίγο οι συνεχείς απορρίψεις, ακόμη και μετά τα είκοσι ή και τα τριάντα χρόνια, δεν θυμάμαι ποτέ στη ζωή μου να μην υπήρξα μελαγχολικός άνθρωπος! Δεν λέω πως αν δεν μου δοθεί η ευκαιρία δεν μπορώ να γελάσω με την καρδιά μου! Απλά συνήθως είμαι πεσμένος, και πρέπει οπωσδήποτε να δω τη ζωή πιο θετικά! Έχω απολαύσει τα πάντα, και έμαθα για πολλά χρόνια να κάνω πράγματα μόνος μου, και βρήκα τρόπους για να είμαι ευτυχισμένος πολλές φορές. Αλλά ξανά οι αρνητικές σκέψεις με έχουν καταβάλλει και θα ήθελα τη βοήθεια σας!