Φοβαμαι οτι εχω διαταραχες ππυ δεν εχω ανακαλυψει ακομα γτ δεν εχω ψσχτει σε μεγαλο βαθμο απλα νομιζω οτι δεν ειμαι καλα.γενικα ειμαι αρρωστοφοβικη και φοβαμαι.Νομιζω οτι τρελαινομαι
Printable View
Φοβαμαι οτι εχω διαταραχες ππυ δεν εχω ανακαλυψει ακομα γτ δεν εχω ψσχτει σε μεγαλο βαθμο απλα νομιζω οτι δεν ειμαι καλα.γενικα ειμαι αρρωστοφοβικη και φοβαμαι.Νομιζω οτι τρελαινομαι
Ιωαννακι σταματά να τα δραματοποιεισ όλα μας ζαλισεσ απλά διάβασε κ περνά κάπου
elis μηπως της μιλας λιγο αποτομα;Την βοηθας ετσι οπως εκφραζεσαι;
Πρέπει να σταματήσει να το ψάχνει γτ δε θα κάνει τίποτα κ μετά θα μας βρίζει γτ δεν της το είπαμε
Ολα καλα λοιπον.σορρυ για την παρεμβαση. Καλο διαβασμα!
Κάποτε έλεγα ότι όποιος μπαίνει εδώ πρέπει να μπαίνει σε τάξη πλέον χαζός δεν είμαι όποιον θέλω κ θέλει κι αυτός βάζει μυαλό υπάρχουν πάρα πολλοί που λειτουργούν αμυαλα κ το ξέρουν κ προσπαθούν να διορθωθούν αυτοί ψάχνονται κ βάζουν μυαλό οι υπόλοιποι ότι κ να κάνουμε δε διορθώνονται κανόνισε τι θα κανεισ
Το ξερω οτι μου χρειαζεται βουρδουλας αλλα αυτη τη στιγμη θελω να βλαψω τον εαυτο μου.βασικα νομιζω κι οτι πρεπει να φυγω απο το φορουμ
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Δεν πρέπει να φύγεις να καταλάβεις πρέπει ποια είσαι τι κανεισ και τι θέλεις να κάνεις κάτι πρέπει να κανεισ στη ζωή σου δε μετράει τόσο τι μπορείς αλλά τι θέλεις
Και μια χαρα τον βλαπτεις με το να χανεις τη ζωη σου εδω μεσα 17 χρονων κοριτσι να μιζεριαζεις να διαβαζεις ολη μερα για ψυχικες διαταραχες και σιγα σιγα να νομιζεις οτι τις εχεις ολες! Κλεισε το φορουμ επιτελους και πηγαινε ζησε, μην επηρεαζεσαι απο τη φαση εδω μεσα. Γ Λυκειου κανονικα μονο χρονο για φορουμ δε θα επρεπε να εχεις.
Η ζωη μου πια δεν εχει νοημα
Ενω η δικη μου ειναι μεσα στο νοημα συνελθε κ διαβασε η δουλεψε
Διαβαζω.αλλα δεν θα αλλαξει κατι
Ουτε κ σε μενα αλλαζει ετσι ειναι τα πραγματα
Τι σε κραταει στη ζωη?