Εμμονες ιδεες-Σκεψεις επιμονες
Γεια σας!Ειμαι 21 ετων και απο τα 13 εχω εμμονες ιδεες και ιδεοληψιες -τα στοιχεια της ΙΔΨ.Εδω και λιγο καιρο εχει εξελιχθει αυτο το πραγμα μεσα μου και βασανιζομαι απο σκεψεις διαφορες που ερχονται στο μυαλο μου διχως να τα ελεγχω εγω απλα ερχονται και γεμιζω τρομερο αγχος μεσα μου και το χειροτερο ειναι ο,τι σκεφτομαι το πιστευω και αυθυποβαλλομαι πχ μπορει να αγγιξω ενα πραγμα και εκεινη την ωρα να σκεφτω οτι θα συμπεριφερομαι σαν ηλιθιος και το κανω χωρις να το θελω..Επισης νομιζω οτι εχω αυτο που λεμε "μαγικη" σκεψη μεχρι την πεποιθηση οτι ελεγχω τον καιρο τρελοοο αλλα δεν το ελεγχω εγω απλα το πιστευω για καποιο λογο.Καποια απο αυτα που εχω ειναι:Συμπεριφερομαι σε καθε ανθρωπο διαφορετικα λες και ειμαι αλλη προσωπικοτητα εκεινη την ωρα,σε μια σχεση με κοπελα μπορει πχ να ακουσω ενα τραγουδι και να ειμαι διαφορετικος απεναντι της γτ κατι σκεφτηκα εκεινη την ωρα η οτι θα με χωρισει γτ με βαρεθηκε ξαφνικα,στα μαθηματα στη σχολη μπορει να διαβαζω κατι και το βραδυ να σκεφθω κατι και να τα ξεχασω ολα ξαφνικα,εξω εχω πολυ κοινωνικη φοβια γτ νομιζω οτι με κοροιδευουν για καποιο λογο,φοβια οτι θα πεθανουν οι γονεις μου με πολλες εμμονες ιδεες καθε μερα,εγκαθιστω μια εφαρμογη στο κινητο και μπορει να σκεφτω οτι αν το κανω αυτο θα γινει κατι κακο σε μενα η στην οικογενεια μου,εχω θεμα με τον πατερα μου οτι μπροστα του συμπεριφερομαι σαν παιδακι 5χρονο για καποιο λογο γτ αυτο μ βγαζει να κανω και δεν μπορω να το αλλαξω.Ολα αυτα με οδηγησαν σημερα στο να ειμαι και συναισθηματικα "επιπεδος"δλδ νιωθω μονο θλιψη καθολου χαρα τπτ αλλο συναισθημα...Και αυτα ειναι λιγα απο αυτα που εχω καθε μερα...