Η ιστορία δεν έχει τέλος....
Γειά σας. Δεν ήξερα που να βάλω το topic μου.... και αποφάσισα εδώ!
Αν έχετε λίγο χρόνο θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα αρκετά σοβαρό για μένα θέμα. Πρόσφατα παντρεύτηκα. Αρκετά περιληπτικά θα προσπαθήσω να σας βάλω στο θέμα... Οταν ήμουν ακόμα στην εφηβεία πέθανε η πρώτη μου αγάπη και ήταν ένα βαρύ σοκ για μένα. Έπαθα κατάθλιψη και άρχισα να αυτοκαταστρέφομαι. Λιγο μετά γνωρίζω κάποιον πολυ μεγαλύτερό μου, που με γοήτευσε με το φέρσιμό του. Τελικά δεν ήταν τα πράγματα τόσο ρόδινα όσο ήθελα να τα δω....Μην μακρηγορώ άλλο, αυτός ο άνθρωπος έγινε ο χειρότερος μου εφιάλτης. Με κακομεταχειρίστηκε και με με έμπλεξε σε κύκλους πορνείας και ουσιών. .... Με κόπο κατάφερα να ξεκόψω απ\'όλα τα άλλα, αλλά ΟΧΙ απ\'αυτόν. Είχε εξαφανιστεί απ\'την ζωή μου για χρόνια και ξαφνικά επανεμφανίστηκε λίγο πριν παντρευτω. Με πέτυχε σε μια ευάλωτη φάση της ζωής μου,αν και είχα σχέση με τον τωρινό σύζυγό μου (ο οποίος με έχει στηρίξει αρκετά) και εγώ ενέδωσα. Το μετάνιωσα αμέσως όμως και από τότε έχει τρελλαθεί.Δεν μπορεί να δεχτεί την άρνησή μου και έχει γίνει πολύ βίαιος και απειλητικός.Τώρα ο άντρας μου δεν ξέρει κάτι,νοιώθω άσχημα για την χαζή μου αυτή κίνηση . Ο τύπος έχει φάει μεγαλύτερο κόλλυμα από τότε που παντρεύτηκα.Κάποιος φίλος μου είπε ότι είναι ψυχοπαθής και ότι πρέπει να προσέχω... Δεν ξέρω εσείς τι λέτε, αλλά θα ήθελα την γνώμη σας. Επαναλαμβάνω ότι υπάρχουν και πολλά άλλα που δεν έχω πει γιατί θα γίνει σεντόνι το post μου.