Originally Posted by
emakri1983
Καλησπέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σας! Είμαι 24 χρονών και μέχρι τώρα δεν είχα κάποια ολοκληρωμένη σχέση. Περίμενα να βρω τον ιδανικό και να ερωτευτώ απόλυτα. Είχα φλερτ, αλλά όχι κάτι περισσότερο. Πριν 2 μήνες ερωτεύτηκα τρελά κάποιον 9 χρόνια μεγαλύτερο μου που έχει όλο το πακέτο που έψαχνα. Βγαίνουμε συνέχεια και μου φέρεται πολύ καλά. Όταν είμαι μαζί του αισθάνομαι φοβερά ευτυχισμένη.Ενώ έχουμε φτάσει πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της σχέσης μας, κάτι με κάνει να διστάζω. Είμαστε συνέχεια μαζί και γενικά δεν έχει πολλούς φίλους και δε βγαίνει μόνος του. Τις μέρες που δε μπορούμε να βγούμε συνήθως κάθεται σπίτι του και μιλάμε στο τηλέφωνο το βράδυ. Με πειράζει που μου μιλάει συνέχεια για την πρώην του με την οποία έχει χωρίσει εδώ κι 1 χρόνο. Έχω μάθει απίστευτες λεπτομέρειες για τη σχέση τους και τη ζωή της γενικότερα. Επίσης, χώρισαν πολύ άσχημα και τον είχε απατήσει κιόλας. Είμαι σε τρομερά δύσκολη θέση, γιατί από τη μια τον θέλω σαν τρελή κι από την άλλη δε θέλω να πληγωθώ. Του έχω πει πως με πειράζει, μου έχει ζητήσει συγγνώμη και μου έχει πει πως δεν το κάνει για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, αλλά επειδή του αρέσει να λέει ιστορίες, συνεχίζει όμως να την αναφέρει. Επίσης, κάποιες φορές μιλάει γι'αυτήν με τα καλύτερα λόγια π.χ. πως ήταν πανέμορφη , σέξυ και κάποιες φορές με τα χειρότερα π.χ. τσούλα, βρώμα. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;