Αγχώδης διαταραχή η ψυχωσικα συμπτώματα;νιώθω θα τρελαθώ
Καλησπέρα όλα ξεκίνησαν λίγο μετά το καλοκαίρι όπου έπειτα από κάποιες διακοπές που έκανα μόλις γύρισα πίσω ένιωθα μια ανεξήγητη στεναχώρια ένα βάρος στο στήθος μου!επειτα μετακόμισα λόγω δουλειάς και απομακρύνθηκα από την οικογένεια μου με πολλές επισκέψεις σε αυτήν όμως!ωσπου ήρθανε σαν κάποιες κρίσεις πανικού όπου με έπιανε ένα αίσθημα μελαγχολίας καο έντονης αγάπης προς αυτούς και ότι δεν θέλω να τους αποχωριστω ποτέ!συνεχισα με αποτελέσμα κάποιες κρίσεις ακόμα όπου μου δημιουργηθηκαν κάποιες φοβιες (π.χ θέλω κάποιον δίπλα μου για να κοιμαμαι,φοβάμαι να μένω μόνος,νιώθω ότι φοβάμαι μακριά από τους γονείς μου,και φοβάμαι τους ανθρώπους)καταλαβαίνω ότι οι φόβοι αυτοί είναι παράλογοι αλλά έχω κατακλυστεί από αγχος πανικό και πολύ φόβο!περιμενα το πέρασμα του καιρού αλλά ενώ ήρθε μια μικτή παύση ευημερίας επιστρέψανε όλα χειρότερα !επισης αισθάνομαι ότι βγαίνουν στην επιφάνεια φόβοι η φοβιες που είχα μικρός!νιωθω ότι δεν με καταλαβαίνει κανεις και επισκέπτομαι συνέχεια sites όπου ασχολούμαι με το πρόβλημα μου 24 το 24ωρο!εχω διαβάσει κάθε ασθένεια κ νομιζω ότι έχω λίγο από όλα!εγω γενικότερα είμαι κατά φαντασία ασθενής σε σημείο που όταν πιστεύω ότι έχω κάτι να το παθαίνω!τωρα όμως Δν μ αφορά ότι και να έχω έχω επικεντρωθεί τόσο στο πρόβλημα μου!νομιζω ότι ώρες ώρες αποδιοργανώνεται το μυαλο μου και θα τρελαθώ δεν θα αναγνωρίζω κανέναν και θα πάθω πλήρη τρελα!εχω αρχίσει καο παίρνω συμπληρώματα βιταμινών β και c και ωμέγα λιπαρών μαζί με δυο χαπάκια βαλεριάνα την ημέρα για τον ύπνο γιατί φοβάμαι όταν Ερχετε η ώρα να κοιμηθώ !γενικοτερα θεωρώ όταν δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα τον εαυτό μου πολύ σκληρό και ευπροσάρμοστο σε αντίξοες συνθήκες!αλλα τώρα νιώθω γονατισμένος βλέπω ότι έχω να αντιμετωπίσω την ζωή και τις ευθύνες και πελαγωνω τα θεωρώ βουνό!να τονίσω πως δεν ξέρω κατά ποσό με έχει επηρεάσει η αλλαγή αυτή η καλύτερα ο απογαλακτισμός από την οικογένεια αλλά όταν επιστρέφω σε αυτούς νιώθω ότι δεν ανήκω εκεί για πολύ!νιωθω ότι θα τρελαθώ και έχω μπει σε ένα περίεργο φαύλο κύκλο!να φανταστείτε άρχισα να γνωρίζω για ψυχιατρικές παθήσεις όταν είχα δει μια ταινία και φοβήθηκα τόσο που νόμιζα ότι ήμουν τρελός και πάθαινα τα ίδια με τον πρωταγωνιστή!δηλαδη η έχω τα πάντα η νομιζω ότι έχω τα πάντα και τζάμπα βασανίζομαι !