ειμαι 20 χρονων και πραγματικα μισω τους συνομιλικους μου. κυριολεκτω σε αυτα που λεω. ΟΛΟΙ σημερα εχουν γινει ναρκισσοι ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΨΩΝΙΣΜΟΥ. ανεβαζουν φωτογραφιες σε φβ ινστα κλπ σε βαθμο που κατανταει εκνευριστικος. αλλα δεν ειναι μονο αυτο.... θα μου πειτε επιλογη τους τι σε νοιαζει? η κοινωνια φαινεται να προωθει σε τετοιο βαθμο τετοιες συμπεριφορες που οσοι δεν τις υιοθετουν παραμεριζονται. πχ ενας φιλος μου ειχε ινστα χωρις να εχει καμμια φωτο. μια κοπελα του ειπε οτι μονο κατι παρακμιακοι δεν εχουν φωτο στο ινστα. μιλαμε οτι ο κοσμος εχει μετατραπει σε αγγελη. παρτε παραδειγμα το pokemongo τρεχαν μαζικα στο δρομο για να κυνηγησουν εικονικα pokemon. ανθρωποι που δεν εβγαιναν απο το σπιτι τους!!! ολοι ανεβαζουν φωτογραφιες απο τη μερα τους και κοιτανε ΠΟΣΟΙ τις ειδαν. ΤΙ?? MONO 20 ΛΙΚΕ ? τι αντικοινωνικος ?? δεν εχεις πολλες φωτο στο φβ κατι πρεπει να τρεχει με εσενα δεν γινεται. ολα εχουν γινει ψευτικα πια. ανεβαζεις μια φωτο με το σκυλο σου για να παρεις λαικ λες και εξαρταται η ζωη σου απο αυτο. ξερω ατομα που ανεβαζουν προφιλ στο φβ και ανησυχουν ολη μερα ποσα λαικ θα παρουν. εχουν γινει ΟΛΟΙ επαγγελματιες φωτογραφοι μη χεσω. ΑΛΛΑ (σορρυ παιδια δεν τελειωσα ακομα) πραγματικα αρεσει σε κανεναν η μουσικη επι 2017 μχ??? βασικα λιγα σημερινα τραγουδια ειναι τραγουδια. (υπενθυμιζω ειμαι 20 χρονων αν και θυμιζω 80 χρονο) φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις. αλλα αυτοι που πραγματικα αξιζουν δεν εχουν αναγνωριση. πραγματικα ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα γιατι θα εχουμε σε λιγο 50αρηδες που βγαζουν σελφι στο διαλειμμα για καφε. ειναι κριμα γιατι υπαρχουν πραγματικα καλοι και αξιολογοι ανθρωποι αλλα ειναι τοσο λιγοι και ειναι κριμα. τους υπολοιπους τους σιχαινωμαι με ολη μου την ψυχη. ειναι ενα τσουρμο αβουλων οντων που μονο να αυτοπροβαλονται ξερουν. γιατι παντα οι ανθρωποι που αξιζουν δεν αναγνωριζονται ?αλλα αντι αυτου ενας ηλιθιος που σπαει πιατα στο youtube γινεται συμβολο λατρειας?? σορρυ για το μεγαλο ποστ