δεν καταλαβαινω τι εχω παθει
Καλησπερα,
θα προσπαθησω να μην κουρασω πολυ! ειμαι 30 ετων. πριν λιγο καιρο γυρισα στη βρετανια για δουλεια. εχω ομως εναν λιγο..εξωπραγματικο φοβο. απο μικρη ειχα φοβιες, περασα μια φαση που ημουν σιγουρη πως ειχα καρκινο, μια αλλη που σιχαινομουν να αγγιξω τα παντα. αλλα φευγανε...εχω περασει 3-4 φορες καταθλιψη οπου χρειαστηκα αγωγη. με εχουν δει αρκετοι ψυχιατροι και ως τωρα ειχα διαγνωστει με καταθλιψη, δεπυ, αγχος. ημουν γενικα οκ τα τελευταια 2-3 χρονια, τωρα ομως που ξαναρθα βρετανια, μεχει πιασει ενα αγχος υπερβολικο..η μανα μου λεει ψυχωση πως ειναι...και φοβαμαι συγκεκριμενα το αιμα. βλεπω αιματα παντου. δεν αγγιζω σχεδον τπτ στη δουλεια, τα βασικα μονο, οταν καποιος μου δωσει κατι βλεπω αν εχει πληγες...αν εχει..μπορει να τρελαθω. πχ ειδα μια βελονα στο δρομο και για ωρες ημουν σιγουρη πως κολλησα κατι. ειμαι πεποισμενη πως εχει πχ ειντζ και πως θα κολλησω. πεταξα μεχρι και παραγγελιες που ειχα γιατι αυτος που μου εδωσε τη σακκουλα ειχε πληγη. εχουν ανοιξει τα χερια μου απτο πλυσιμο. επλυνα τα κλειδια και ειδα λιγο κοκκινο..δεν ξερω καν αν υπηρχε αυτο που εβλεπα..και ημουν ετοιμη να παω να ζητησω αγωγη απο γιατρο. καταλαβαινω πως δεν ειναι νορμαλ ολα αυτα, αλλα δεν ξερω γιατι το επαθα και τι μπορει να μου συμβαινει. με εχουν δει πολλοι ψυχιατροι και πιστευω πως αν ειχα κατι δυνατο θα τοχαν βρει. πχ διπολισμο.
μπορει κανεις να με βοηθησει? εχει κανεις καμια ιδεα τι ειναι αυτο? ψυχαναγκασμος? αγχος? διπολισμος?