-
Φοβία και άγχος
Είμαι 20 χρόνων φοιτήτρια και κατά καιρούς αντιμετωπίζω προβλήματα με το άγχος μου (ταχυκαρδία να μην μπορώ να φάω και να έχω τάση προς εμετο) επίσης είμαι πολύ ευαίσθητη και επηρεάζομαι εύκολα. Την τελευταία βδομάδα έχω πέσει πολύ ψυχολογικά και όλο κάνω άσχημες σκέψεις.. Επηρεάστηκα και λίγο από την επικαιρότητα και όλο φοβάμαι είτε ότι θα παθουν κάτι οι αγαπημένοι μου ανθρωποι είτε μερικές φορές όταν με χτυπάει αλύπητα ότι θα τους κάνω εγώ κάτι.. Μπορεί κάποιος σας να μου δώσει μια συμβουλή τι να κάνω;
-
Το καλυτερο που εχεις να κανεις κοριτσι μου ειναι να επισκευθεις εναν ψυχολογο γιατι ολα αυτα απο καπου πηγαζουν.Σιγα σιγα να βρεις την πηγη.
-
Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι τον ψυχολόγο και επίσης υπάρχουν προβλήματα οικονομικά στην οικογένεια μου και φοβάμαι να τους μιλήσω...
-
για ποιο λογο φοβασαι τον ψυχολογο? δε θα σου πει αυτα που θελεις να ακουσεις αλλα αληθειες. και θα σε στηριξει για να βρειτε μαζι μια λυση. στην ουσια μαζι θα το ανακαλυψετε αλλα εσυ θα το δουλεψειε. υπαρχουν και δωρεαν ψυχολογοι στα κεντρα ψυχικης υγειας αλλα η οικογενεια σου πιστευω θα σε στηριξει.