Ρε παιδιά δεν κανονίζουμε μια συνάντηση να βρεθούμε όλοι εμείς οι καταθλιπτικοί και γενικά που έχουμε παρόμοια προβλήματα?Βέβαια λίγο δύσκολο γιατί δεν ξέρουμε και που μένει ο καθένας?Οι πιο πολλοί είστε από αθήνα?Εγώ είμαι από επαρχία
Printable View
Ρε παιδιά δεν κανονίζουμε μια συνάντηση να βρεθούμε όλοι εμείς οι καταθλιπτικοί και γενικά που έχουμε παρόμοια προβλήματα?Βέβαια λίγο δύσκολο γιατί δεν ξέρουμε και που μένει ο καθένας?Οι πιο πολλοί είστε από αθήνα?Εγώ είμαι από επαρχία
Ειχα παει σε μια συναντηση σαλονικη ωραια ηταν.Ειναι κανεις μεσαγια σαλονικη;
Εγώ είμαι μέσα πάντως ... Από Αθήνα ...
Αντε να κανονίσουμε άμα είναι.Εγώ είμαι από νομό πέλλης.Για θεσσαλονίκη με βολεύει
αχ βρε δοδονο με τα ωραια σου :D
Ax......εκει ηταν να παω.. στουσ ιαματικουσ καταρακτεσ....αλλα γνωρισα τον συντροφο μου...
...θα σασ επισκευτω ομωσ που θα μου παει...
EΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ...;
Μα για θεσσαλονίκη λέμε να είναι το ραντεβού.
Και να μην το αργούμε.Όποιος είναι μέσα ας το πει για να ξέρουμε να ορίσουμε ημερομηνία.
ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΧΙ
Καραρχήν πως είναι το όνομα σου?
ico κι εγώ από Θεσ/νίκη είμαι.Σε προηγούμενες συναντήσεις που έγιναν εδώ δεν κατάφερα να πάω αλλά αν γίνει ξανά κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να έρθω.
Αν θέλετε εσείς που μένετε θεσσαλονίκη να γίνει αλλού το ραντεβού ας το κάνουμε π.χ. σε καμιά έδεσσα ας πούμε.
Γιατί να γίνει αλλού?
\'Ο λόγος που δεν κατάφερες ήταν από το πρόβλημα που έχουμε ή είχες κάποια δουλειά?