Originally Posted by
Verde_32
Καλησπέρα σε όλους/ες. Τυχαία βρέθηκα στο φόρουμ και σκέφτηκα να πάρω απόψεις για ένα μικρό προβληματισμό μου.
Πριν περίπου ένα μήνα γνώρισα σε μια έξοδο έναν τύπο και ξεκινήσαμε να βγαίνουμε. Είμαστε και οι 2 ελεύθεροι (τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω!), σε κοντινές ηλικίες στα 30+ και αν και αρκετά διαφορετικές προσωπικότητες, περνάμε καλά μέχρι στιγμής, πολύ καλή σεξουαλική χημεία και αρκετά καλή επικοινωνία. Εξ αρχής βρισκόμαστε 1-2 μπορεί και 3 φορές τη βδομάδα, κάποιες κοιμόμαστε και μαζί.
Μέχρι στιγμής μιλάμε τηλεφωνικά μόνο για να συναντηθούμε, χωρίς υποχρεωτικά όταν βρισκόμαστε να κάνουμε πάντα σεξ. Ως τώρα αυτό δε με είχε προβληματίσει ιδιάιτερα καθώς κι εγώ ήθελα χρόνο για να καταλάβω αν με αυτόν τον τύπο θέλω να κάνω μια νέα σχέση. Τις τελευταίες όμως φορές κατάλαβα πως αυτό θέλω, καθώς με το χρόνο με ελκύει περισσότερο σαν άνθρωπος. Ως αποτέλεσμα έχει αρχίσει να με ενοχλεί λίγο που δεν έχουμε καθημερινή επικοινωνία, χωρίς όμως να έχω διεκδικήσει κάτι τέτοιο γιατί μου φαίνεται κάπως καταπιεστικό ή/και φοβάμαι μήπως φάω άκυρο.
Αν περάσουν κι άλλες εβδομάδες και δεν αλλάξει αυτό, εσείς θα κάνατε συζήτηση για να δηλώσετε πως αυτό θέλετε?