ψυχωση χωρις κληρονομικοτητα
Αναπτυξα ψυχωση στην ηλικια των 34 χρονων, στην ευρυτερη οικογενοια μου δεν υπαρχει ιστορικο αναλογων προβληματων ολοι ειναι υγειης
ειμαι ο μονος με ψυχιατρικο νοσημα, Στη ζωη μου εζησα πολες τραυματικες εμπειριες εξαιτιας της δυσλεξιας μου, μεγαλωσα σε ενα σπιτι που
δεν με αποδεχτηκε ποτε, και με πιεζαν συνεχεια κατηγοροντας με οτι δε διαβαζω και εγω φταιω, μεχρι 18 χρονων εγραφα λαθος πολες
φορες και το ονομα μου, ειμουν ο περιγελος του σχολειου για της αδυναμιες μου, εγω ηθελα να παω τεχνικο λυκειο και να μαθω μια τεχνη
χειρονακτικη, οι γονεις μου θελαν σονει και καλα γενικο λυκειο και να κανω σπουδες σε πανεπηστημειο, οτι και να τους ελεγα δεν καταλαβαιναν.........
διαβαζα 5 χρονια απο 15 χρονων μεχρι 20 χρονων για να μπω με τη τριτη φορα σε ενα μικρο πανεπηστημειο με της πανελαδικες εξετασεις των δεσμων.......
23 χρονων πιστοποιησα μονος μου οτι ειμαι δυσλεκτικος και ξεκινησα προφορικες εξετασης, και μετα τελιωσα 30 χρονων τη σχολη μου
ταυτοχρονα ειχα παει σε ψυχιατρο και εκανα θεραπεια για καταθλιψη τελιωσα περιβαντολογος ιχθυολογος, διαβαζα τοσα χρονια
για τη μαλακια του πατερα μου και δε κερδισα τιποτα..... κατεληξα ενας ακομα ανεργος.........
και το ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ανεπτυξε ψυχωση ως τροπο διαφυγης απο τη μαλακισμενη ζωη μου........
και τωρα μετα απο μια ζωη γεματη τραυματικες εμπειριες ψαχνουμε ψυχοφαρμακα για να κανουμε το μυαλο μου να θελει να ζει στη ζωη μου
το τελευταιο καιρο μουδιαζα συνεχεια στα χερια μου οπως οταν εκανα θεραπεια για καταθλιψη 25 χρονων........
το ΜΥΑΛΟ μου πιστευω επελεξε δε θελει να ζει αλλο..... οτι και να κανω εγω με τα ψυχοφαρμακα δεν εχει ιδιαιτερο νοημα
τεσσερα χρονια τωρα με τη θεραπεια ειμαι στα ιδια, δεν θα αποκτησω ποτε φυσιολογικη ζωη
συμπτωματα ψυχωσικα μετα το ψυχωτικο επισοδειο δεν εχω τωρα
αλλα νιωθω σκατα.................. ο γιατρος μου αυξησε τα φαρμακα..........