-
λογικά να πίνω πρέπει?
καλησπέρα σε όλους έχω κόψει τα αντικαταθλιπτικά και έχω αρχίσει τα xanax κάθε μέρα... αν δεν πιο xanax θα πίνω κάθε 3 ώρες μαυροδάφνη...! τι να κάνω ρε παιδιά με αυτή την κατάσταση? δεν αντέχω άλλο... είμαι και σε χαλια ψυχολογική κατάσταση τελευταία φοβάμαι μην πάθω το ένα και το άλλο... εxώ αλλάξει εντελώς συμπεριφορά.. δεν ήμουνα έτσι εγώ...
-
Γιατι εκοψες τα αντικαταθλιπτικα? Ο γιατρος που σου γραφει τα ζαναξ τι λεει? Συνεδριες κανεις για τα θεματα που σε απασχολουν? ΔΗλαδη ή θα γινεις τζανκι με τα ζαναξ ή αλκοολικος ή και τα 2? Βαλε ενα φρενο και αντιμετωπισε το πριν κατρακυλησεις. Αν χρειαζεται, αλλαξε και γιατρο, αν αυτος που εχεις τωρα σου γραφει απλως συνταγες και σε εχει γραμμενο.
-
ζαναξακια παρεα με μαυροδαφνη, δεν πανε μαζι την ιδια μερα , καλη μου......
-
καλύτερα να ξαναρχίσεις τα αντικαταθλιπτικά, παρά αυτά τα δύο που παίρνεις... προσωπική καθαρά αποψη και χωρίς να είμαι γιατρός.
αν νοιώθείς χάλια ίσως να χρειάζεσαι και ψυχοθεραπεία παράλληλα ε φαρμακευτική αγωγή. κάνεις?
-
Tο αλκοολ συντελει μεσομακροπροθεσμα στην κτθλψη ......................., καλυτερα να το αποφευγεις , οχι οτι πειραζει μαζι με ζαναξ , αλλα επιδεινωνει την κατασταση ......κι εγω τιο ιδιο εκανα για χρονια με απλο κρασι ομως ....κακως ......