ψυχωση και κριση αγχους με γονεα στην εντατικη
Για σας παιδια, πασχω απο ψυχωση οσοι δεν με ξερετε στο φορουμ.........
πριν λιγες μερες ο πατερας μου μπηκε εντατικη, επαθε πνευμονικο οιδημα...... εγω καλα ειμουν την πρωτη μερα
μεχρι που γυρισα το βραδυ σπιτι και εμεινα μονος μου, οταν εμεινα μονο επαθα ενα ψυχολογικο σοκ εβαλα και τα κλαματα....
και με επιασε αγχος... να μην τα μακρυγορο, καταλαβα οτι δεν πηγαινα καλα, πηρα τηλεφωνο το γιατρο μου ανεβασε τη δωση στα 1000 μγ σολιαν
και μου ειπαι μολις περασει η κριση τα ξαναμειωνουμε, επισης επειδη ειχα πολυ αγχος μου εδωσε και ενα αγχολυτικο νοζιναν.......
να παρω το βραδυ για να ηρεμισο, μετα ηρεμισα κοιμηθηκα και την επομενη μερα ημουν καλα και αντιμετωπισα την ολλοι ιστορια
ο πατερας μου ειναι καλα ευτυχως βγαινει σημερα η αυριο απο το νοσοκομειο.......
ξερω οτι κανονικα επρεπε να ειμουν ψυχραιμος και να στηριζα τη μανα μου και οχι να τρεχω βραδυατικα να βρισκω αγχολυτικα
αλλα τι να κανουμε πασχο απο ψυχωση....... εχω μια μορφης αναπηρια που δεν με αφηνει να τα αντιμετωπιζω ολλα ψυχραιμα και λογικα
το μονο καλο στην ολλοι ιστορια ηταν οτι επαιρνα το αυτοκινητο και οδηγουσα ολοι μερα..... πηγαινοφερνοντας τη μανα μου νοσοκομειο
και κανοντας δουλειες αγροτικες που της εκανα κανονικα με το πατερα μου...
τη λετε βρε παιδια εχεται ζησει παρομοια εμπειρια?