-
μπορει να συμβει ?
πολλοι μου λενε οτι δε γινεται να σου αρεσει καποιος να τον εχεις καψουρευτει δηλαδη και να αυνανειζεσαι φαντασιωνοντας τον οτι κανετε ερωτα παρα μονο αν ειχατε κανει κατι στο παρελθον η αν βλεπεις γυμνες φωτογραφιες του αλλιως λενε δες μια τσοντα . δεν ξερω εμενα παλαιοτερα μου ισχυει συμβει με καποιον που τον ειχα καψουρευτει να ερχομαι σε οργασμο φαντασιωνοντας οτι κανουμε ερωτα δυστυχως ομως δεν εγινε τιποτα γιατι ειχε σχεση και η ολη ιστορια εμεινε στο φλερτ . οι πιο πολυ μου λενε οτι δε γινεται η δε γινεται να τον βλεπεις και να ερεθιζεσαι ακομη και αν εχει υπαρξει φλερτ .
-
Μαλακίες σου λενε.γινετε και πάρα γίνετε.και είναι εντελώς φυσιολογικό...
-
εχω την εντυπωση οτι τα βγαζεις απ το μυαλο σου.
αφενος φυσικα και γινεται, αφετερου πως ειναι δυνατον να βρηκεκαι μαλιστα πολλους να σου λενε τετοια βλακεια?
-
Ψαχνω να βρω φιλεναδα λυγερο κορμι κ ωραια να θαμπωνει την παρεα ψαχνω να βρω φιλεναδα να τρελανω την ελλαδα
-
Εδω θα συμφωνήσω με Remedy. Και θα προσθεσω ότι μάλλον αυτός(οί) που σου τα είπε έχει συνηθίσει το μυαλό του στις τσόντες και δε μπορεί να φτάσει σε οργασμό με αυνανισμό χωρίς οπτική διέγερση.
-
ξερεις κατι δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου απλα κανω το μεγαλο λαθος να ασχολουμε με τις ανοησιες που μου λενε . καποιος που δε θα ασχολιοταν θσ τα χε ξεχασει σε μια μερα ! για σενα το λεω remedy !