Πότε πρέπει να κάνουμε μια σχέση;
Το λάθος που κάνουμε συνήθως, είναι να δημιουργούμε μια σχέση, μόνο και μόνο επειδή νιώθουμε μια αφόρητη μοναξιά! Αυτές οι σχέσεις είναι οι πιο αποτυχημένες! Παρασερνόμαστε από τα συναισθήματα μας, δεν λογαριάζουμε τον άλλο όπως είναι, δεν ζυγίζουμε σωστά τα πράματα, και προσπαθούμε να καλύψουμε εγωιστικά το κενό μέσα μας. Μέγα λάθος!
Επίσης κάτι που υποστηρίζω ακόμα, είναι πως δεν μπορούμε να κάνουμε σχέση με κάποιον που δεν μας ελκύει πραγματικά! Το έχω βιώσει κι εγώ άλλωστε παλιότερα! Γι αυτό και λέω πως η τελευταία μου σχέση, αν και έληξε εντελώς άδοξα, ήταν μια πραγματικά συνειδητή σχέση! Ο άλλος πρέπει να σου αρέσει σε όλα του! Η μορφή του αλλά και το μυαλό του! Προσωπικά θέλω να χαίρομαι εκείνη που θα σταθεί δίπλα μου! Η πρώην μου, μου άρεσε πολύ σαν γυναίκα! Αλλά ακόμη περισσότερο ο τρόπος που σκεφτόταν! Αυτό ήταν κάτι μοναδικό! Ήταν ο τέλειος συνδυασμός για εμένα!
Ποιες είναι οι απόψεις σας σε αυτά τα δύο θέματα; Θα κάνατε ποτέ σχέση επειδή απλώς ο άλλος σας αρέσει, ή επειδή δεν αντέχετε τη μοναξιά σας; Θα κάνατε σχέση με κάποιον που δεν σας ελκύει η μορφή αλλά και το μυαλό του;
Η αίσθηση μοναξιάς είναι μια μεγάλη παγίδα! Αλλά από την άλλη μεριά δεν μπορείς να χαρείς τον άλλο, αν δεν έχει αυτό το κάτι που θα σε ελκύσει από την πρώτη στιγμή! Δεν πιστεύω στους κεραυνοβόλους έρωτες! Αυτή η κεραυνοβόλα έλξη είναι ένα πυροτέχνημα, και προσφέρει μόνο καλό σεξ! Πιστεύω πως οι υγιείς έρωτες, είναι εκείνοι που σου συμβαίνουν, επειδή βρίσκεις στον άλλο αυτό που έψαχνες!