Νιώθει ξενερωμενη, δεν εχουμε χημεία
Καλησπέρα σε όλους στο πανέμορφο φόρουμ,θα μπω.κατευθειαν στο θέμα. Είμαι με μια κοπέλα 3 εβδομάδες μαζί, εγώ είμαι 20 εκείνη 23, σπουδάζουμε και οι δύο εκτός επαρχίας γνωριστήκαμε μέσω Facebook αφού αυτή πρώτα με κοιτούσε συνέχεια και ύστερα ρώτησε έναν κοινό γωνστο πως με λένε στο Facebook και μου έστειλε πρώτη μηνυμα. Κανονισαμε πήγαμε να περπατήσουμε μετά από 2 ημέρες και ύστερα με τα πολλά πολλά τα φτιάξαμε.. ναι ήταν πολύ.νωρις χωρίς να γνωριζόμαστε.. εγώ βιαστηκα γιατί έχω να κάνω σχέση 3 χρόνια και...από τις πρώτες ημέρες ξεκινήσαμε και κάναμε σεξ, δεν φαινοταν πολύ να την ενοχλεί κατι, πχ να κάνω κάτι και να μην της αρέσει.. όχι.. όλα φαινονταουσαν μια χαρά, επίσης εκείνη ήταν στις αρχές που με ήθελες πιο πολύ από εγώ . Φαινόταν.. τώρα πλέον τις τελευταίες φορές που κάναμε σεξ έχει ξενερώσει, επειδή δεν κάνω αυτά που θέλει αυτά που την ευχαριστούν.. πώς είναι δυνατόν να ξέρω τι θέλει αν δεν μου πει-δειξει ; Μετά από κάτι μέρες μου λέει πως δεν έχουμε χημεία στο σεξ.. άλλα θέλω εγώ αλλά εκείνη... Δεν καταλαβαίνει ότι όλα είναι θέμα χρόνου σωστά ; Τι να κάνω δεν ξέρω... Τώρα την θέλω ακόμα πιο πολύ , την χρειάζομαι δίπλα μου. Είναι ακόμα ξενερωμενη. Μου μιλάει πολύ ψυχρά :(