ιδεοληψιες μετα απο κανναβη
καλησπερα σε ολους...βρισκομαι σε ενα αδιεξοδο..ειμαι 21 ετων παιδι μεσα στην χαρα, την ορεξη για ζωη και πανω απ ολα ειχα ασχολιες,αθλουμουν και γενικα ειχα μια γεματη ζωη με φιλους παρεες,κοπελες...μεχρι που καποια στιγμη ειπα να δοκιμασω και εγω σαν παιδι ενα κεικ με κανναβη σαν εμπειρια..σε αυτο το σημειο να προσθεσω πως κανναβη ειχα ξαναδοκιμασει αλλα οχι κατι ιδιαιτερο και βεβαια δεν ημουν συχνος χρηστης,ουτε χρηστης αλλων ναρκωτικων...τη μερα λοιπον που δοκιμασα αυτο το κεικ πηγα στο νοσοκομειο θεωρωντας οτι εχω παθει κατι σοβαρο ή οτι θα πεθανω...ηταν οτι χειροτερο εχω περασει στη ζωη μου αληθεια ενας φοβος που δεν ηξερα οτι τον ειχα ποτε μεσα μου...αφου με διαβεβαιωσαν οτι δεν εχω τιποτα και οτι ηταν απλως μια κριση πανικου ηρεμισα αλλα καθε βραδυ σκεφτομουν μηπως ξαναπαθω κριση πανικου και επαιρνα μια βαθια ανασα για να ανοιξει το διαφραγμα ωστε να ειμαι σιγουρος οτι μπορω να ανασανω...μετα απο καιρο με επιασε ενας πονος στο στηθος και κατευθειαν το μυαλο μου πηγε στην ανακοπη και οτι θα παθω κατι κακο..εψαχνα για ανακοπη καρδιας και μου ειχε κολλησει στο μυαλο οσο δεν φανταζεστε..στη συνεχεια μετα απο το τοσο αγχος το κεφαλι μου πηγαινε να σπασει και αγχωθηκα και βεβαια μπηκα στο ιντερνετ για να δω συμπτωματα ογκου στον εγκεφαλο...η ορεξη μηδαμινη οποτε εψαξα για καταθλιψη και για να μην σας τα πολυλογω εψαχνα πολλα και νομιζα οτι ολα τα εχω...τελος κατεληξα οτι ειμαι σχιζοφρενης ή εχω ψυχωση...παιδια αληθεια εχω παρατησει τα παντα δεν εχω ορεξη για τιποτα μονο αρνητικες σκεψεις κανω δεν με ευχαριστει τιποτα σχεδον..φοβαμαι συνεχεια,εχω ασχημη διαθεση και αισθανομαι τον κοσμο διαφορετικα ουτε ορεξη να μιλησω δεν εχω..εχω παει σε ψυχολογο και μου ειπε οτι ειναι ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη και οτι δεν ειναι κατι τρομερο..μετα πηγα και σε ψυχιατρο που μου χορηγησε effexor και inderal..εχει περασει κανεις κατι αναλογο?? θα το ξεπερασω ποτε?? εχω χασει τον εαυτο μου!!