Originally Posted by
Mar_
Καλησπέρα κ από μένα καλή Χρονιά σε όλους με υγεία!
Θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας για ένα θέμα που με προβληματίζει. Έχω μια σχέση αρκετά σοβαρή. Στις πολύ αρχές αυτής της σχέσης και μόλις η πρώην του συντρόφου μου έμαθε για μας του είπε ψέματα ότι είναι έγκυος. Φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι είναι ψέμα απ αυτά που έλεγε αλλά στο τέλος αποκαλύφθηκε και 100% κ από κει κ πέρα συνέχισε ο καθένας τη ζωή του (με διάφορες παρεμβολές για κάποιο διάστημα από κεινη αλλά μην σας κουράζω). Πριν από κάποιους μήνες μάθαμε ότι η ίδια πρώην του συντρόφου μου είναι ζευγάρι με τον μικρότερο του αδερφό και μάλιστα περιμένουν και παιδάκι κ θα παντρευτούν...Αφού ξεπεραστηκε το πρώτο σοκ απ την οικογένεια του συντρόφου μου κ μετά από αρκετούς καβγάδες τα 2 αδέρφια τα βρήκαν και προσπαθούν όλοι να ξεπεράσουν όλη αυτή την αναταραχή. Ωστόσο εγώ δεν μπορώ χωνέψω ότι εχει ξαναμπεί αυτή η γυναίκα στη ζωή μας κ μάλιστα για τα καλά...Εχω κάνει αρκετές προσπάθειες να το δεχτώ και να το δουλέψω μέσα μου, ωστόσο πάντα κάτι κλωτσάει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το μωράκι που θα έρθει στον κόσμο προφανώς και και φυσικά ούτε με το να έχει ο φίλος μου καλή σχεση με τον αδερφό του και να τα βρούν αλλά όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο με την συγκεκριμένη πάντα ταράζομαι. Να σημειώσω επίσης ότι δεν έχω καμιά αμφιβολία για τα αισθήματα του συντρόφου μου, δεν ισχύει βέβαια το ίδιο κ για τις αμφιβολίες μου κ για τα δικά της αισθήματα...Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις γνώμες κ κάποιων ανθρώπων που είναι εντελώς εκτός της φάσης και θα κρίνουν εντελώς αντικειμενικά.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Πολλές ευχές για υγεία και μια καλή χρονιά!