Καλησπέρα...Ξέρω ότι ίσως να μη βρίσκομαι στο σωστό μέρος αλλά...ειλικρινά έχω αγχωθεί πολύ..Ξέρω πως αυτό που συνέβη ήταν ίσως θέμα ανωριμότητας,βλακείας και πάνω από όλα χαζομάρας αλλά τώρα έγινε και δε ξέρω τι να κάνω..Συγγνώμη αν αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω είναι κάτι το οποίο έχετε βαρεθεί να βλέπετε και γνωρίζω πως θα με κακοχαρακτηρίσετε όμως δε μπορώ να μένω με αυτήν την σκέψη..Πριν περίπου 5 μέρες βρισκόμουν με το αγόρι μου και κάναμε προκαταρκτικά..Εκείνος κάποια στιγμή ενώ ακούμπησε το πέος του(είχε κάποια προσπερματικά υγρά) με το χέρι του,το τοποθέτησε(το χέρι του) πάνω στο αιδοίο μου για πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέχρι που του το πήρα γιατί κατάλαβα τι είχε κάνει με αυτό.(δε το τοποθέτησε μέσα στον κόλπο μου).Από εκείνη τη στιγμή και μετά το άγχος έχει φτάσει στα ύψη..Πόση πιθανότητα υπάρχει να είμαι έγκυος;Γνωρίζω πως τα προσπερματικά δεν έχουν σπέρμα εκτός και αν περιέχουν από κάποια προηγούμενη εκσπερμάτιση(δεν είχε προηγούμενη)..Δυστυχώς δε ξέρω τις γόνιμες μέρες μου γιατί έχω άστατο κύκλο...Επειδή θα με ρωτήσετε,όχι δεν έχουμε προχωρήσει ακόμα κανονικά και είμαι 17,5 χρονών...Οποιαδήποτε απάντηση δεκτή..Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά.