Γεια χάρα σε όλους. Είπα να γράψω σε αυτό το φόρουμ που το παρακολουθώ καιρό και μου το είχε προτείνει ένας φίλος μου που γνώριζε την κατάσταση μου... Είμαι μόλις 18 χρονών, σπουδάζω και εργάζομαι Αθήνα και έχω φύγει από το σπίτι μου από τα 15 μου λόγω κακοποίησης από τον πατέρα μου. Δυστυχώς ενώ εγώ έφυγα και σώθηκα, έχω 3 αδελφάκια 2 κορίτσια(10,11) και ένα 6αχρονο αγόρι που μένουν ακόμα εκεί μέσα και υπομένουν ξύλο και βρισιές σε καθημερινή βάση. Οπότε πάω να τα επισκεφθώ ο πατέρας μου μου ορμάει και τελικά έχει καταλήξει ο ίδιος 2 φορές στο νοσοκομείο... Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και μπορώ να τον αντιμετωπίσω αλλά προσπαθώ να μην αντιδρώ γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να μεγαλώσει ακόμη και με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο τα αδέλφια μου... ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι να κάνω πια... Η μητέρα μου είναι από Σουηδία και έχει φύγει για εκεί εδώ και πολλά χρόνια και από τότε κανένα σημάδι... Πάω στο σπίτι και βλέπω την πλατούλα του αδελφού μου γεμάτη μώλωπες και θέλω εκείνη την στιγμή να τον πνίξω επιτόπου αλλά δεν μπορώ δεν γίνεται... Δεν ξέρω καν τι άλλο τους κάνει αυτός ο υπάνθρωπος και είμαι τόσο εξαντλημένος από το ίδιο μου το πρόγραμμα που δεν μπορώ να πηγαίνω κάθε μέρα όλη μέρα... αν και βγάζω πολύ καλά λεφτά δεν είναι δυνατόν να μεγαλώσω τόσο μικρά παιδάκια... τα καημένα δεν μου λένε τίποτα για το τι τους κάνει γιατί τον αγαπάνε (πως είναι δυνατόν...) και γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι θα ξεφύγω και θα τον πατήσω κάτω. Δεν μπορώ να πάω αστυνομία γιατί θα τα στείλουν σε τίποτα ορφανοτροφεία και τα ίδια μου έχουν πει ότι δεν θέλουν κανένα ξένο... μάλιστα τα είχα πάρει πριν κάμποσους μήνες και τα άφησα στην κοπέλα μου αλλά έκλαιγαν και φώναζαν συνέχεια άρα ούτε αυτό δεν το θέλω. Δεν μπορώ όμως συνέχεια να κάνω τον ντετέκτιβ και να παρακολουθώ τι κάνει... Ευτυχώς τώρα τελευταία του είπα ότι αν ξαναδώ έστω και μια γραντζουνιά θα του κόψω το λαιμό και όντως δεν έχω δει κάτι καινούργιο... όμως επειδή τον ξέρω... θα πιει πάλι και θα ξεφύγει... σκέφτομαι να παρατήσω τις σπουδές μου και να πιάσω δουλειά σε καμία οικοδομή αλλά και πάλι δεν νομίζω να μπορέσω να κάνω κάτι μόνος μου... Γνωρίζει κάποιος να μου πει σχετικά με το θέμα; τι μπορώ να κάνω; δεν υπάρχει άλλη λύση χωρίς να μπλέξουμε αστυνομία; ευχαριστώ προκαταβολικά
επίσης να πω ότι εγώ έκανα 3 χρόνια ψυχοθεραπεία και τώρα είμαι σε καλή κατάσταση ιδιαίτερα ο θυμός μου που πολλές φορές από τα νεύρα μου έσπαγα ότι έβρισκα...