Καλησπέρα σε όλους!!!!!!!
Το όνομα μου είναι Τερέζα και αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με τη σχέση μου,το οποίο όμως το δημιουργώ εγώ!
Έχω μια σχέση περίπου 5 χρόνια...είμαι 25 και είναι 24...πρίν από μία εβδομάδα και χωρίς να το περιμένω..μου ζήτησε να τον παντρευτώ!Φυσικά και δέχτηκα γιατί τον αγαπάω και είμαι ευτυχισμένη μαζί του...αλλά από τη στιγμή που φόρεσα το δαχτυλίδι στο χέρι μου,όλα άλλαξαν!!!Αρχικά ήμουν πολύ αρνητική και ντρεπόμουν να το πώ στους γύρω μας(γονείς-φίλους)...αφού το είπαμε...στο πρώτο 'Να ζήσετε' μου γύρισαν τα μάτια και σηκώθηκα και έφυγα από το σπίτι που ανακοινώσαμε στους φίλους την αποφασή 'μας'....!Παρατήρησα μάλιστα οτι παρόλο που φοράω το δαχτυλίδι,γυρνάω την πέτρα από τη μέσα μεριά.....!
Πλέον δεν τον πλησιάζω και μιλάω απότομα σε όλους!Όλοι έχουν καταλαβει ότι κάτι δεν πάει καλά,γιατί πάντα ήμουν με χαμόγελο και τώρα είμαι μέσα στη μιζέρια!
Αισθάνομαι πολύ περίεργα...είναι σαν να μου έκαναν έξωση από τον παιδικό μου κόσμο και δεν μου επιτρέπουν να ξαναμπώ,σα να μεγάλωσα απότομα μέσα σε μια εβδομάδα!Σε μια κουβέντα που έκανα με τον εαυτό μου...απλά φρίκαρα και μπλόκαρα!Δεν με βρήκα κάπου έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα!!Το δαχτυλίδι με 'βαραινει' και δεν μπορώ να το υποστηρίξω από τη στιγμή που ακόμα και στα 25 μου κυκλοφορώ με αθλητικά και φόρμες και έχω κόλλημα με το πώς θα τρέξω στον επόμενο αγώνα αυτοκινήτων!!
'Ολοι γύρω μου έχουν χαρεί και πιό πολύ αυτό το παλικάρι που πήρε αυτή την σημαντική απόφαση...να είναι δίπλα μου για πάντα!!Εγώ όμως δεν είμαι έτοιμη και αυτό έχει σαν συνέπεια παρόλο που τον αγαπάω να του παίρνω την χαρά πίσω και να είμαι στο τσάκ να τα τινάξω όλα στον αέρα........
Τί να κάνω???Πώς να το αντιμετωπίσω??????Θα αλλάξει αυτό που αισθάνομαι???Είναι περιοδικό και απλά πρέπει να προσαρμοστώ????