ρε παιδια, εχω εναν συναδελφο που με προβληματιζει....
δεν μπορω να σκεφτω ελληνικη λεξη για να μεταφρασω το weirdo που μου ρχεται στο μυαλο καθε φορα που τον βλεπω.....
η κατασταση του, οσο παει και χειροτερευει....
στην αρχη, φορουσε ολο κοκκινα. μετα στο πι σι εβαζε κοκκινο background. οποτε τολμουσα να φορεσω κοκκινα με κοιτουσε με γυαλινο ματι.
τωρα τελευταια, κοιταζει το απειρο και κανει ντουπ ντουπ με τα δακτυλα ωρες ολοκληρες στο γραφειο του....
μετα παει και βαζει τα πραγματα το ενα πανω στο αλλο....
πχ η αριθμομηχανη κατω, τα χαρτακια πανω της, το συρραπτικο πανω απο τα χαρτακια, ενα λαστιχακι πανω απο το συρραπτικο...
μετα χαλαει τον πυργο που εφτιαξε και φτιαχνει εναν καινουργιο...
παει στην τουαλετα και δεν ξερω τι ακριβως κανει, αλλα χαλαει μισο βιλανοβα, και βγαινουν αφροι απο το ρουμπινε του μπανιου...
εχει εκρηξεις θυμου χωρις λογο....
τον ξυπναμε για να φυγει απο το καταστημα. μερικες φορες τον εχουμε ξεχασει στον πανω οροφο και εχουμε γυρισει πισω να του ανοιξουμε....
να σημειωσω οτι, ο ανθρωπος αυτος ειναι 46 ετων, ζει με την μανα του και τον ακαματη αδερφο του και δεν εχει σχεσεις απο οτι ξερω με γυναικες...
την τελευταια φορα που λεγαμε ανεκδοτα, ηρθε γελωντας και μου κανε τετοιο κεφαλοκλειδωμα που δεν μπορουσα να παρω ανασα....
οτι ειναι weird ειναι. απο κει και περα, αν χειροτερεψει, υπαρχει περιπτωση να αρπαξει κανεναν απο εμας και να τον τιναζει κατω, δεδομενου οτι ειναι ιδιαιτερα μεγαλοσωμος?????
:o:o:o