Ρε παιδιά δε ξέρω τι γνώμη έχετε εσείς, αλλά είτε ερωτευμένη είτε όχι εμένα αυτή η μέρα μου σπάει τα νεύρα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.
Εχουμε βομβαρδιστεί από πάσης φύσεως ζωάκια, σε χρώμα ροζ παρά το ότι δεν είναι γουρουνάκια. Ροζ σκυλάκια ροζ γατάκια ροζ καρδούλες ροζ σοκολατάκια :o ροζ ροζ ροζ, τα μαγαζιά περιμένουν να σου πιουν το αίμα, τα μπαρ να κάνουν σεφτέ, τα εστιατόρια από κινεζικα μεξικάνικα τσέχικα μέχρι τα πολυτελείας αλλά ακόμα και τα λαικά ταβερνεία περιμένουν να σου χρεώσουν καπέλλο, τα λουλουδάδικα να βγάλουν ό,τι δεν έβγαλαν απο τους γάμους και τις κηδείες με τα στεφάνια, χμ, δε ξέρω το όλο θέαμα μου προκαλεί μια γελοιότητα.
Χμ, και το χειρότερο, τα νεύρα μου όταν ο καλός σου σε γράφει στα χμ ολη τη χρονιά και του αγίου βαλεγδύνου σου πασάρει μια τεράστια ανθοδέσμη που σου ρχεται να του τη φέρεις στο κεφάλι :D Μου χει τύχει στο παρελθόν αυτό.
Δε ξέρω τι γνώμη έχετε εσείς, πάντως δε θέλω να μπω σ' αυτο το καταναλωτικό παιχνιδάκι. Ισως αν ήμουν εστιάτορας ή ιδιοκτήτρια ανθοπωλείου να είχα άλλη γνώμη:D