ανοίγω αυτό το thread χωρις να γράψω τίποτα....αν θέλει καποιος να ρωτησει οτιδηποτε μπορει να το κανει είτε γράφοντας εδώ είτε στελνοντας μου e-mail στο e-mail μου είτε μεσω u2u που έχει το forum...
Printable View
ανοίγω αυτό το thread χωρις να γράψω τίποτα....αν θέλει καποιος να ρωτησει οτιδηποτε μπορει να το κανει είτε γράφοντας εδώ είτε στελνοντας μου e-mail στο e-mail μου είτε μεσω u2u που έχει το forum...
kai ksafnika simera me piran tilefwno apo ta bodyline kai piga volta gia ananewsi eggrafis....ante lew na zygistw kiolas....paw na zygistw anevainw kai moy leei i kopela tin teleytai fora poy irthate isastan 187 kila kai twra eiste 184....Doing trelathika ti lew egw prin apo ena mina zygistika sto giatro kai imoyn 162....ksananevainw kai ti na dw i stupid den ixere poso kanei 106,5+47,5....=154 NAI FONAZA apo tis 20 martioy mexri simera exasa 187-154=33 kila.............gioupi!!!!!!!!:D:D:D:D:D
βραβο βιολααααααααααααα:D:D:D:D:D:D
συγχαρητηρια!!!!!!!!!!
φαντάζομαι τη χαρα σου...:)
αλήθεια,πως αισθάνεσαι σε αυτη τη φάση της ζωής σου βιόλα?Ύποθέτω οτι όσο διαπιστώνεις οτι η μέθοδος λειτουργεί και τα κιλά φευγουν θα αισθάνεσαι ευτυχισμένος, αλλα τι άλλο αισθάνεσαι? υπάρχει κάτι σε αυτη τη διαδικασία που σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα? έχεις συνηθίσει τη νέα σχέση σου με το φαγητό, με το σωμα σου?νοιώθεις τπτ δυσάρεστο η "ξένο" που δεν τρως οσο παλιά?εχει αλλαξει τπτ στη ζωή σου προς το παρόν?
(και οτι αλλο προαιρεισαι):):):)
Βιόλα, θέλω να σε ευχαριστήσω που μοιράζεσαι μαζί μας την εμπειρία σου. Θέλει δύναμη για να μπορέσεις να "εκθέσεις" τον εαυτό σου στους άλλους. Μακάρι και άλλοι εδώ μέσα να ακολουθήσουν το παράδειγμα σου, έτσι ώστε να αποκτήσουν γνώσεις, εμπειρίες και υποστήριξη όλοι όσοι το έχουν ανάγκη.
Είναι πολύ όμορφη, πολύ βοηθητική η αίσθηση που παίρνουν όσοι μπαίνουν εδώ και διαβάζουν ότι "δεν είναι μόνοι στις δυσκολίες", ότι υπάρχουν κάποιοι που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα και καταφέρνουν να τα παλεύουν και να τα ξεπερνούν.
Βιόλα, έχεις δρόμο ακόμη μπροστά σου και το γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα αυτό. Σου εύχομαι ο δρόμος αυτός να είναι μονοδρομος, να μην έχει γυρισμό.
Αν χρειαστείς οτιδήποτε, να μου το ζητήσεις. Αν συναντήσεις οποιαδήποτε δυσκολία, "φέρτην" εδώ ή ακόμη μη διστάσεις να με πάρεις τηλέφωνο.
Σε ευχαριστώ ειλικρινά και απ τα βάθη της καρδιάς μου για το "μοίρασμα".
eyxaristw poly...Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
βραβο βιολααααααααααααα:D:D:D:D:D:D
συγχαρητηρια!!!!!!!!!!
φαντάζομαι τη χαρα σου...:)
αλήθεια,πως αισθάνεσαι σε αυτη τη φάση της ζωής σου βιόλα?Ύποθέτω οτι όσο διαπιστώνεις οτι η μέθοδος λειτουργεί και τα κιλά φευγουν θα αισθάνεσαι ευτυχισμένος, αλλα τι άλλο αισθάνεσαι? υπάρχει κάτι σε αυτη τη διαδικασία που σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα? έχεις συνηθίσει τη νέα σχέση σου με το φαγητό, με το σωμα σου?νοιώθεις τπτ δυσάρεστο η "ξένο" που δεν τρως οσο παλιά?εχει αλλαξει τπτ στη ζωή σου προς το παρόν?
(και οτι αλλο προαιρεισαι):):):)
aisthanomai allws anthrwpos mere me tin mera....
to poio dyskolo itan na synithisw stin idea na trww arga alla kai ayto to katafera....ola moiazoyn eykola apo edw kai mpros....trww ta panta apla me enoxloyn kapoies trofes poy prin etrwga synexeia opws patates tiganites,pizza,kai genika ola ta fast food.protimw pleon mageiremeno fagito i kalopsimeno xwris poly lipos....ax ta kaimena ta delivery xasan ena kalo pelati...
Pleon to fagito den einai to kyrio melima moy...prin malwna me anthrwpo gia to fagito enw tora oyte poy to dinw simasia...:D:D
thelw na parakinisw kai aloys poy exoyn to provlima poy exw kai egw na kanoyn kati gia ton eayto toys kai mono....ayti ti stigmi noiwthw katapliktika kai oso paei noiwthw akoma kalytera....thelw na voithisw kai alloys na ksypnisoyn apo ayto to lithargo kai na noiwsoyn oso kala noiwthw kai egw twra...Quote:
Originally posted by nido
Βιόλα, θέλω να σε ευχαριστήσω που μοιράζεσαι μαζί μας την εμπειρία σου. Θέλει δύναμη για να μπορέσεις να "εκθέσεις" τον εαυτό σου στους άλλους. Μακάρι και άλλοι εδώ μέσα να ακολουθήσουν το παράδειγμα σου, έτσι ώστε να αποκτήσουν γνώσεις, εμπειρίες και υποστήριξη όλοι όσοι το έχουν ανάγκη.
Είναι πολύ όμορφη, πολύ βοηθητική η αίσθηση που παίρνουν όσοι μπαίνουν εδώ και διαβάζουν ότι "δεν είναι μόνοι στις δυσκολίες", ότι υπάρχουν κάποιοι που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα και καταφέρνουν να τα παλεύουν και να τα ξεπερνούν.
Βιόλα, έχεις δρόμο ακόμη μπροστά σου και το γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα αυτό. Σου εύχομαι ο δρόμος αυτός να είναι μονοδρομος, να μην έχει γυρισμό.
Αν χρειαστείς οτιδήποτε, να μου το ζητήσεις. Αν συναντήσεις οποιαδήποτε δυσκολία, "φέρτην" εδώ ή ακόμη μη διστάσεις να με πάρεις τηλέφωνο.
Σε ευχαριστώ ειλικρινά και απ τα βάθη της καρδιάς μου για το "μοίρασμα".
an yparxei kapoios poy thelei voitheia as min distasei na moy steilei e-mail i na steilei u2u an thelei na kratisei tin anwnymia toy...esy nido me ksereis opote mporeis na deis pws allaxa kai pws tha allaxw apo edw kai pera....
η ζυγαριά έδειξε 147!
απίστευτο...40 κιλά σε 6 μήνες.....καλά τα πάω....\
υπολογίζω μέχρι τον ιανουάριου να είμαι 120....
απο εκεί και μετά....θα αρχισω να χάνω λιγότερα κάθε μήνα....
:cool::cool::):):):D:D:D:D
viola...eixa para polu kairo na mpw online...alla vlepontas to msgs sou gia to poso kala ta pas me to xasimo twn kilwn sou....eilikrina xarika mesa apo ta vathi tis kardias mou...keep going man;) kali synexeia!
wx argisa poly na to dw to minima ayto...eyxaristw poly aggeloydaki....:D:D:D
Ξαναζυγίστηκα σήμερα και ειμαι 127 κιλά.....
εχει αλλαξει η ζωή μου και πλέον μπορω να πώ οτι ζώ σαν να είμαι κανονικού βάρους....
νοιωθω σιγουριά για τον εαυτό μου και αισθάνομαι περίφημα!
σε ευχαριστώ επιστήμη!!!
μπραβο βιολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
συγχαρητηρια πιδιμ, τα καταφερες περιφημα ως εδω...
τωρα που ανοιξες τον δρομο, με το καλο να συνεχισεις, ως εκει που θελεις εσυ.
καλη δυναμη;)
ευχαριστώ παρα πολυ........όλα σιγά-σιγά βρίσκουν τον δρόμο τους......:D:D
υπάρχει ενα μεγάλο κενό παρολαυτά συνεχίζω απο εκεί που σταματησε το τελευταίο ποστ....
εφτασα τα 110 κιλά στις αρχες του καλοκαιριού και αποφάσισα οτι ήρθε η ώρα για την πρώτη διορθωτική πλαστική.
πραγματι λοιπόν στις 6 ιουλίου μπήκα ξανά στο χειρουργείο για μια πολύ επώδυνη επέμβαση που με αφησε ενα μήνα ταλαιπωρημένο.....ευτυχώς πέρασε και αυτό....
το δυστύχημα ήταν οτι ένοιωθα πολύ αδυναμία απο το γεγονός οτι εχασα πολλά κιλά και απο την 2η επέμβαση για αυτό και είπα στο γιατρό να μου ανοίξει το δακτύλιο για να σταθώ στα πόδια μου,.
Γνώριζα οτι δεν πρέπει να αφήσω το δακτύλιο πολύ καιρό (πάνω απο 3 μήνες ανοικτό) γιατί θα άρχιζα πάλι τις χαζομάρες τις λαιμαργίας!
παρολαυτά μέχρι σήμερα έχουν περάσει 6 μήνες και δεν τον έχω κλείσει το δακτύλι(ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ)και τώρα είμαι πάλι 125 κιλά.......και αν δεν λάβω σύντομα μέτρα με βλέπω να ανεβαίνω και πιο πάνω....
σήμερα αποφάσισα να μην χαραμίζω αλλο την ζωή μου...(δεν έχω καταλάβει ακόμα πως εχω χάσει αυτά τα κιλά και κάνω τα ίδια λάθη με το παρελθόν)....
την επόμενη τρίτη φουλ για το γιατρό να κλείσω το δακτύλιο και βρήκα ενα τρόπο να με απομακρύνει απο τις παρέες που το μόνο που θέλουν είναι φραπέ στην ταχυδρομείου το μεσημέρι, μετά κανά γύρο, dvd και ιντερνετ καφέ δηλαδή κανα 12ωρο σε αφασία ετσι για να περνάει απλά η μέρα!
ειχα μαζέψει λεφτά για να αγοράσω ενα laptop που τόσο πολύ ήθελα...αλλά αντ'αυτού πήρα ποδηλατο αγωνιστικό με 500 ευρώ για τον εαυτό μου...και ελπίζω μεχρι το καλοκαίρι να είμαι 100 κιλά και πολύ γεροδεμένος και να τα εχω καλα με τον εαυτό μου και θα τα πούμε τότε πιο καλά..........
σε χαιρετώ κόσμε του ιντερνετ......θα τα λέμε πιο λίγο χρόνο τώρα......;)
Διαβάζοντας τα πιο πάνω ποστ χάρηκα πραγματικά με την πρόοδο σου και σου εύχομαι και εις ανώτερα!
Δεν θα κρύψω πως η εγχείρηση είναι κάτι που έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά, μια και ακούω από τη μαμά μου που είναι αναισθησιολόγος και συνεργάζεται μ? έναν χειρουργό που κάνει τέτοιες επεμβάσεις, για τα πολύ καλά αποτελέσματα που έχουν δει πολλοί από τους ασθενείς αλλά έχω πολλούς προβληματισμούς σχετικά με το όλο θέμα.
Ο nido είχε γράψει σε κάποιο ποστ του την εξής φράση:
"Δεν θα ανέβει η αυτοεκτίμηση μου εάν χάσω κιλά, αλλά θα χάσω κιλά επειδή έχω αυτοεκτίμηση."
Αυτή η φράση μου έχει χαραχτεί στο μυαλό και με έβαλε σε σκέψεις.
Σκεφτόμουν πως η εγχείρηση είναι απλά ένας καταναγκαστικός τρόπος να αποβάλει κανείς κιλά.
Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως άν δεν αλλάξουν οι πεποιθήσεις σχετικά με το φαγητό, οι διατροφικές συνήθειες κι αν δεν μπουν στη θέση τους εκείνα τα κομματάκια που δημιουργούν μέσα μας μια διαστρεβλωμένη εικόνα μωσαϊκού αναφορικά με το φαγητό και την εικόνα μας, τότε τίποτα ουσιαστικά δεν θα έχει μακροχρόνια αποτελέσματα.
Το να εξαρτιέμαι όλη μου τη ζωή από το πόσο θα κλείσω ή θα ανοίξω το δακτύλιο, ή πόσο θα φουσκώσω ή ξεφουσκώσω το μπαλονάκι είναι η επίλυση της εξάρτησης μας από το φαγητό?
Δεν είμαι ενάντια στην εγχείρηση σαν μέσο υποβοηθητικό, για να με βοηθήσει να αποβάλω κιλά, όσο δουλεύω με όλα τα άλλα που δημιουργούν την ανάγκη να τρώω, ούτως ώστε να γίνεται μια σφαιρική δουλειά.
Και είδα στη δική σου περίπτωση πως κάπως έτσι λειτούργησε. Το άν ένιωθες αδυναμία λόγω απώλειας πολλών κιλών ήταν μια δικαιολογία για τον εαυτό σου, γιατί αν τρεφόσουν σωστά και έδινες στον οργανισμό σου τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, δεν θα ένιωθες αδυναμία. Αλλά όλοι μας είμαστε απίστευτα καλοί στο να βρίσκουμε δικαιολογίες και να ξεγελάσουμε τον ίδιο τον εαυτό μας όσον αφορά τους λόγους που θα φάμε για "άλλη μια φορά"...
Πάντως είναι αξιοθαύμαστες οι προσπάθειες σου και σου εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια!
Σ? ευχαριστώ για το μοίρασμα.
:)
οταν έχεις αιματοκρίτη κάτω απο 20 τι δικαιολογία να βρείς?Quote:
Originally posted by Oriana35
. Το άν ένιωθες αδυναμία λόγω απώλειας πολλών κιλών ήταν μια δικαιολογία για τον εαυτό σου, γιατί αν τρεφόσουν σωστά και έδινες στον οργανισμό σου τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, δεν θα ένιωθες αδυναμία. Αλλά όλοι μας είμαστε απίστευτα καλοί στο να βρίσκουμε δικαιολογίες και να ξεγελάσουμε τον ίδιο τον εαυτό μας όσον αφορά τους λόγους που θα φάμε για "άλλη μια φορά"...
.
:)
δεν μπορείς να μάσεις τα πόδια σου και αναγκαστικά τρως!
επίσης δεν ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ.........
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ....ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ,.......
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3000 λογοι για να μην την κάνεις και άλλοι 3000 για να την κάνεις!
Απλώς ήθελα να βοηθήσω άτομα όπως ήμουν εγώ να τους βοηθήσω αν επιλέξουν να κάνουν την εγχείρηση που έκανα εγω....
γιατρός δεν είμαι........
ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!
ΤΟ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΑ 12 ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΠΑΧΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ "ΕΧΩ ΕΚΕΙΝΟ" " ΕΧΩ ΤΟ ΑΛΛΟ" ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!
Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΩ.......
ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ.........ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΔΙΑΙΤΑΣ.......ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΩ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΕΝΑ!