Quote:
Originally posted by KLEONIKI
συναντιουνται στην Παναγια Φανερωμενη σε κάποια αίθουσα που τους παραχωρει ο Δήμος, και υπαρχουν συναντησεις για εξαρτημένους απο ναρκωτικα, απο τσιγάρα, απο τροφή κ.λ.π. Πήγα καποιες φορές και ομολογω οτι ηταν ενα βοηθητικο βήμα στον αγωνα μου.Γνώριζα για τους ΟΑ απο το INTERNET και επικοινωνουσα ηδη πριν τους συναντησω εδω στην Θεσσαλονίκη . Υπήρξαν , βέβαια , κάποια πραγματα που δεν λειτουργησαν για μενα και που ηδη τα ειχα εντοπισει οταν τους ειχα γνωρισει απο το αμερικανικο site.Ειχα θελησει ομως να προσπαθησω και απο κοντά.Δεν πληρωνεις χρήματα απλα σε κάθε συναντηση δινει ο καθενας αν και ο,τι θελει σε ενα κουτι που αντιπροσωπευει τον καφέ που τον κερνανε. Επίσης εχουν κάποια φυλλάδια που καποιος αν θελει μπορει να αγορασει , βιβλια, καθως και ενα περιοδικο (αμερικανικο) που με μια μικρη συνδρομη στο στελνουν σπιτι κ.α. Εμένα η ομάδα δεν μπόρεσε να λειτουργήσει και να γίνει ομάδα μου παρόλο που προσπαθησα (νομ'ιζω). Δέν ξέρω αν οφείλεται σε μένα μόνο ή και στις δυο πλευρές. Προυπόθεση απαραίτητη για να λειτουργήσει το σύστημα είναι να αφήσεις τον ελεγχο των πραγματων σε μια Ανώτερη Δύναμη.Να αποδεχτεις οτι εισαι ανισχυρος απεναντι στο φαγητο και να παρακαλεσεις να λαβεις βοήθεια "ανωθεν"...Αν κάποιος θέλει παραπάνω πληροφοριες μπορω να σας τις δώσω ευχαρίστως μια και ημουν για 2 χρόνια συνδρομήτρια του περιοδικού τους και εχω αρκετα βιβλια τους.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΗ ΦΟΡΑ .
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.
hello guru