Λοιπόν, πήρα πριν μερικούς μήνες την μεγάλη απόφαση και έβαλα το δακτύλιο...
Πέρασε ο 1ος μήνας, ήμουν φουσκωμένη σαν μπαλόνι ακόμη, πήγα έκανα το πρώτο γέμισμα, μετά από λίγο το 2ο...
Δεν είχα χάσει γραμμάριο, μάλλον πήρα 2 κγ!!
Πήγα και τον έκλεισε καλα... Κατ΄ακρίβεια τόσο καλά που το βράδυ έκανα εμετό στον ύπνο μου, μια και δεν περνούσε ούτε το σάλιο μου.
Πήγα την επομένη και μου αφάιρεσε 1/2 μλ και μετά το ίδιο απόγευμα άλλο 1/2 μια και δεν μπορούσα να πιώ χωρίς πόνους ούτε τσάι.
Όμως, ενώ ναι μεν φαγητό τρώω λιγότερο και πολύ προσεκτικά, γιατί αλλιώς πεθαίνω απ΄τον πόνο και αν δεν κάνω εμετο δεν περνάει και φοβάμαι, γιατί έχω ακούσει για περιπτώσεις που έσπασε ο δακτύλιος λόγω συχνών εμετών, κι απ΄ την άλλη δεν κατορθώνω να πιώ νερό, χωρίς πόνο, το βάρος μου δεν έχει μειωθεί καθόλου!
Παιδιά, κάτι κάνω λάθος.
Το μόνο που τρώω χωρίς προβλήματα και πόνο είναι οι σοκολάτες τις οποίες νιώθω απίστευτη ανάγκη να τρώω μετά από κάθε φαγητό.
Ε πως να χάσω?!
Απ΄ την άλλη από τα 120 έπεσα στα 96 χωρίς τον δακτύλιο, και ο λόγος που έβαλα το δακτύλιο ήταν γιατί είχα κολλήσει στα 96 και άρχισα να παθαίνω κρίσεις και να ανεβαίνω.
Τελικά είμαι τώρα 98 κιλά, έχω τον δακτύλιο εδώ και 3 μήνες και νιώθω απελπισία.
:(