Η Γκόλφω πήρε το όπλο της.(Η γυναίκα κηνυγός)
Διαβάζοντας αρκετά posts αλλά κρίνοντας επίσης κ από τον περιγυρό μου έχω διαπιστώσει οτι εχει επελθει ραγδαια αλλαγη ρόλων τα τελευταία χρόνια. Δυστυχως για εμάς τους αντρες από τοτε που αφησαμε το ροπαλο μας στη σπηλια, γιναμε ερμεα των γυναικειων ορεξεων. Οι γυναικες πλεον επιλεγουν με ποιον θα πανε, με ποιον θα κανουν σχεση κλπ κλπ. Βεβαια αυτο δε θα γινει με αμεσο τροπο, δε θα στην πεσει η λινατσα στα ισα αλλα θα πει στην ξαδερφη σου, στην κουμπαρα σου, στον παππα της ενοριας σε καποιον γνωστο σου τελος παντων <<Μμμμμ ωραιο παιδι ο Νοντας>>για να στο σφυριξουν εν συνεχεια. Αυτο συμβαινει σε ολα τα ζευγαρια που εχω υποψιν μου. Αυτη η νεα ταση καλλιεργηθηκε απο τα ΜΜΕ προκειμενου να κονομησουν καποιες πολυεθνικες.(Βλεπε axe για τον αντρα,μηχανες ξυρισματος με διπλο καρμπιλατερ, ανταυγιες,trendo look, emo look, poutsa look).Κ μετα εμεις μπαινουμε στα forums κ κλαιγομαστε γιατι δεν επιασε η ατακα που ειπαμε στο τσολι που καθοταν διπλα μας στο κλαμπ ή επειδη η γκομενα που γνωρισαμε προσφατα(η οποια ειναι κ η γυναικα της ζωης μας παρεπιπτωντος αναμεσα σε 5 δισεκατομμυρια καυλοραπανα) προτιμησε τον κολλητο μας/το χασαπη της γειτονιας μας/τη γιαγια μας.Ξυπνηστε ρε κωλοζωα. Μην κλαψομουνιαζετε, υπαρχουν κ αλλα ωραια πραγματα σε αυτη τη ζωη.Χαλαρωστε μην δινετε τοση αξια στο σεξ κ στον ερωτα, βρειτε τα με τον εαυτο σας, ειναι ο μονος που σας αγαπα πραγματικα.Απ αυτον τον πλανητη μονοι μας ηρθαμε κ μονοι μας θα φυγουμε. Μην παρακαλατε τις γυναικες να σας αγαπησουν, αφηστε τες να το κανουν αυθορμητα, δεν εχει νοημα να κυνηγας μια οσο καλη κ χρυση να ειναι αν δεν εχει αναλογα αισθηματα για σενα. Αυτα μαγκες μου. Φιλιά.