ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ!!!!!
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!
ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ
Printable View
ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ!!!!!
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!
ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ
Καλή επιτυχία... Μια ψυχή, μου είπε, πριν το χειρουργείο ότι είναι τόσο απλό για τους χειρούργους όπως για ένα υπάλληλο γραφείου να τακτοποιήσει το γραφείο του. Όλα καλά να πανε και από Τετάρτη να είσαι "δεμένη"....
Aντε....με το καλο να σε "δεσουνε" !!! χεχεχε
Καλη επιτυχια Μαρακι μου!!Ολα θα πανε καλα!!Φιλακια!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΡΙΑ!!! Ο Θεός μαζί σου!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Και ξέρεις εσύ.... όλες τις εμπειρίες σου φρόντισε να τις μοιραστείς μαζί μας... Αντε να πάρω και εγώ σειρά...
Μαράκι, καλη επιτυχία και να μην αγχώνεσαι για τίποτα! Ολα θα πάνε καλά και, μόλις μπορέσεις, περιμένουμε λεπτομέρειες και εντυπώσεις! :)
η ευχεσμας κοντα σου να σε συντροφεβουνε. περιμενουμε συντομα νεα σου.
μαρακι κλη επιτυχία ολα να πανε καλα και να χανεις πολα κηλα μεχρι το καλοκερη να εισαι η μιση φιλακια πολα.
Μαρία καλή επιτυχία!! και σε περιμένουμε στο club των δεμένων!!!
sugar ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!
Μαράκι καλή επιτυχία, θα δεις δεν είναι τίποτα. Σου εύχομαι με το καλό να ξεκινήσεις την καινούρια σου ζωή!!
Μαρία καλή επιτυχία! Όλα θα πάνε καλά!
Περιμένουμε νέα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
"Η πίστη δίνει τόλμη στην ψυχή να πάει μακρύτερα απ' όσο μπορεί να δει" William Clarke
Καλά κουράγια Maraki. Μη χάσεις την πίστη σου κι όλα θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις!
Να πω κι εγώ κάτι άσχετο που είδα γραμμένο και μ' άρεσε;
"Η παντρεμένη γυναίκα, χάνει το ενδιαφέρον των πολλών, και κερδίζει την αδιαφορία του ενός"
Όρσον Ουέλς (αν δεν κάνω λάθος)
Παιδιά θέλω την Τετάρτη να πάω να δω τo Mαράκι στο νοσοκομείο, έτσι για ενθάρυνση... Θα πάει κανείς από δω μέσα για να κανονίσουμε να πάμε παρέα; Δεν έχω τηλέφωνα και τέτοια....
η Sugar έχει τηλέφωνα, εγώ θα λείπω