Αύριο έρχεται η μεγάλη μέρα!!!
Καταρχήν καλημέρα και καλή μεγάλη εβδομάδα σε όλους.
Όπως κάποιοι θα διαβάσατε στο topic ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ αύριο Μ.Τρίτη θα μπω για να βάλω κι εγώ τον δακτύλιο.
Δεν κρύβω ότι έχω κάποια αγωνία για διάφορα πράγματα κι εύχομαι να μην χρειαστεί να σας ζαλίσω με τις ερωτήσεις που θα κάνω και που ίσως μου δημιουργηθούν κατά την διάρκεια της ημέρας μιας και η απόφαση μου ήταν αρκετά γρήγορη και ίσος είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν έχω σκεφτεί ακόμα.
Πρώτη και βασική μου ανησυχία είναι το πως θα καταφέρω να κρατηθώ μέχρι την ώρα της επέμβασης χωρίς καφέ και τσιγάρο... μανιώδης καπνιστής και λάτρης του καφέ βλέπεται... και συγκεκριμένα του espresso fredo οπού και πίνω περί τους τρεις σε καθημερινή βάση.
Λέτε να έχω πρόβλημα αν παραβώ αυτά που μου είπε ο γιατρός και πιω λίγο καφεδάκι μαζί με 2 ? 3 τσιγάρα πριν πάω δεδομένου ότι θα τελικά θα μπω για την επέμβαση κατά της 12 το μεσημέρι;
Οι πόνοι και οι περιορισμοί στην διατροφή δεν με φοβίζουν σχεδόν καθόλου, ευτυχώς, μιας και όπως έχει φανεί και σε παλιότερες καταστάσεις τα έχω αντέξει όλα με το παραπάνω κι έτσι θα κάνω και τώρα αν χρειαστεί! ;)
Ένας άλλος βασικός προβληματισμός μου είναι ότι θα πρέπει να επανέλθω στην εργασία μου την επόμενη Τρίτη κι αναρωτιέμαι αν ο οργανισμός μου θα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την βαριά και χειρονακτική εργασία μαζί με το κουβάλημα που ρίχνω κάθε μέρα στην δουλειά μου μιας και ασχολούμαι με έπιπλα και είναι και αρκετά βαριά πανάθεμα τα.
Βέβαια είμαι σίγουρος ότι ο συνεργάτης μου για ακόμη μια φορά θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κάνω όσα λιγότερα γίνετε αλλά και πάλι είναι πράματα που δεν μπορεί να κάνει μόνος του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ζοριστώ κι εγώ κάποιες φορές.
Ο γιατρός μου με διαβεβαίωσε πως αν θέλω κι αισθάνομαι εγώ καλά μπορώ να επανέλθω στην δουλειά μου, την οποία φυσικά γνωρίζει, ακόμα και την επόμενη μέρα χωρίς να έχω κάποιες παρενέργειες αλλά θα ήθελα και μια γνώμη από κάποιο τρίτο που έχει βάλει τον δακτύλιο έτσι απλά για να ησυχάσω μιας και χωρίς δουλειά δεν υπάρχουν έσοδα και πως θα πληρώσω το blender για να αλέθω τις όποιες τροφές χρειαστεί; :P
Για αρχή αυτά είναι που με προβληματίζουν κάπως αν και πλέον το έχω πάρει απόφαση και θα κάνω την επέμβαση όποιο κι αν είναι το κόστος απλά θα ήθελα να είμαι ενήμερος.
PS? plz μη με μισήσετε για τα μεγάλα μου post.