-
Xenical.....κανένας?
Βρε παιδια!!!!!!!!!!!
εχει κανενας απο σας χασει βαρος με Xenical?
Και αν ναι, απο παρενεργειες τι γινεται?
Μια γνωστη-γνωστης μου (τρεχα γυρευε!!!!) λεει οτι με τα χαπια αυτα, διαιτα σε λογικα πλαισια καθως και ελαφρια γυμναστικη, εχει χασει 30 κιλα σε 7 μηνες!!!!??
Τα εχει δοκιμασει κανενας σας?
-
εγω τα επαιρνα αλλα τιποτα ζαλαδες ειχα πλλες και τα σταματησα γιατι 1 ξαδελφι μου τα αρκετο διαστημα εχασε πολα με προβληματα υγειας και μετα απο ολα αθτα πεθανε και τα σταματησα και εγω μετα.
-
Εγω τα επαιρνα για 2 μηνες. Δεν εχασα τιποτα κ εκανα κ την λεκανη χαλια !
Χαλια !!!
-
τα xenical προσφέρουν μια μικρή, πολύ μικρή βοήθεια. αλλά εξωφρενικά μικρή..
και επιπλέον αυτό που σου πε κι ο Γιάννης για την λεκάνη ισχύει..
να μη περιγράψω και μια ζημιά που έπαθα και πέταξα πριν 2 χρόνια μια καρέκλα sato.
τι θα λεγες να πλακωθείς στις μπριζόλες, στα αυγά, στα κίτρινα τυριά και στα
καλαμάκια σουβλάκια κόβοντας έστω για λίγο καιρό μόνο τη ζάχαρη?
για το πρόβλημα στη μέση και 5 κιλά να χάσεις είναι βάλσαμο..
όχι δίαιτα .. μόνο μια αλλαγή στο ρεπερτόριο της διατροφής σου προτείνω
-
Μία από τα ίδια.... σου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην τουαλέτα.... άσε που κάνει και ηχητικά εφέ.... και γίνεσαι ρεζίλι.... ειδικά στο χώρο εργασίας ούτε να τη σκέφτεσαι την τουαλέτα..... πρέπει να κουβαλάς και harpic...... από κιλά λίγα πράγματα.... το μόνο που θα αποκτήσεις είναι ευερέθιστο έντερο σαν κι εμένα....
-
xaxaxa
Bionic και εγώ το ίδιο ακριβώς το ίδιο με την καρέκλα του γραφείου έπαθα!!!
Και ευτυχώς για καλή μου μέρα ήμουν μόνη μου στο γραφείο.....΄
Όσο για τα κιλά που έχασα...ούτε ένα!!!
-
Θάνο, να σου πω κι εγώ απο τη λίγη εμπειρία μου (τα πήρα για μια εβδομάδα και τα έκοψα προχθες που έμαθα οτι την άλλη εβδομάδα μπαίνω για δακτύλιο για να μη γίνω ρεζίλι σε όλους τους γιατρούς!). Έπαθα κι εγώ όλα αυτά που γράφουν τα κορίτσια! Ασε που σήμερα, που είχα ραντεβού με τον αναισθησιολόγο του νοσοκομείου όπου θα κάνω την επέμβαση, έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Του είπα οτι έπαιρνα χάπια Reductil και Χenical αλλά τα στάματησα και μου λέει ' ευτυχώς είσαστε απο τους τυχερούς γιατί άλλοι δεν πρόλαβαν!' Κόκκαλο εγώ!
-
[quote]Originally posted by Elisabeth71
που έμαθα οτι την άλλη εβδομάδα μπαίνω για δακτύλιο για να μη γίνω ρεζίλι σε όλους τους γιατρούς!). Έπαθα quote]Elisabeth τελικά σε ποιο νοσοκομείο θα εγχειριστείς; Στο Ιπποκράτειο; Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!