Καλησπέρα σας! Αυτή τη στιγμή που γράφω είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Από την αρχή της εβδομάδας ένιωθα πόνους στο στομάχι, δυσπεψία και καούρες. Αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε για 3 μέρες χωρίς να υποχωρίσει καθόλου και αναγκάστηκα να πάω στο γιατρό. Η διάγνωση είναι οτι έχω γαστρίτιδα (ελαφρά από οτι είπε), μου έδωσε κάποια χάπια και μου είπε πως σε 2-3 μέρες θα μου περάσει. Γενικά αντιμετώπισε το θέμα σαν κάτι απλό και καθημερινό.
Η θεία μου ωστόσω είχε γαστρίτιδα για 2 χρόνια και υπέφερε πολύ από αυτή. Και μετά από κάποιες συμβουλές της μάνας μου να αποφεύγω από εδώ και πέρα μερικές τροφές, να μην πίνω αλκοόλ κτλ επειδή το στομάχι μου έγινε πια ευαίσθητο, έφτασα στο σημείο να φοβάμαι πως για την υπόλοιπη ζωή μου θα πέφτω συχνά σε αυτή την κατάσταση. Αυτή η εβδομάδα ήταν εφιαλτική για μένα, δεν θέλω τα να ξαναπεράσω. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάτι πάνω σε αυτή την ασθένια; Πόσο ευαίσθητο κάνει το στομάχι; Θα μπορέσω ξανά να ζω όπως πρίν; Σημειωτεόν, ο γιατρός είπε οτι η γαστρίτιδα αυτή μάλλον έχει προέλθει από κάποιο ιο. Βοηθείστε με σας παρακαλώ.
Υ.Γ.: Είμαι 19 χρονών, αν έχει σημασία και ποτέ παλιότερα δεν είχα κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα.