αλλη μια περιπτωση ψυχωσης
γεια σας
διαβαζω καθημερινα τα ποστ σας και αισθανομαι οτι δεν ειμαι μονη μου...σημερα λεω να μειραστω την ιστορια μου μαζι σας.
εχω περασει απο δυο σοβαρα επεισοδια καταθλιψης και οταν ξεπερασα το δευτερο νομιζα οτι ειμαι πια αρκετα δυνατη και τιποτα δεν θα με νικησει. Εκανα νεα αρχη ,νεους φιλους βρηκα καινουργια δουλεια και εκανα ονειρα.Δεν περιμενα ποτε οτι ενα χρονο μετα θα βρισκομουν στο ψυχιατριο με εισαγκελικη εντολη ...
διαγνωση ψυχωτικο επεισοδιο..(δεν θα περιγραψω τα συμπτωματα ,δεν θελω καν να τα θυμαμαι αλλωστε τα περιγραφουν τελεια καποια αλλα ποστ εδωμεσα)
Δεν ξερω πως θα σας ακουστει αυτο αλλα η γιατρος μου ειπε οτι το επαθα γιατι ερωτευτηκα καποιον που δεν μπορουσα να εχω..μα ημουν ερωτευμενη μαζι του 4 χρονια γιατι δεν το επαθα πιο νωρις?
τωρα εχει περασει σχεδον εναμιση χρονος και περνω ακομα φαρμακευτικη αγωγη.
Αρχισα παλι απο την αρχη εκανα ενα-δυο φιλους ,ξαναβρηκα τους παλιους που ειχαν εξαφανιστει,βρηκα δουλεια και ξεκινησα κολλεγιο.
Τιποτα ομως δεν ειναι το ιδιο ,δεν εχω καθολου συναισθηματα ,δεν εχω ενεργεια ..οχι οπως πριν .Το μελλον φαινετε αδειο τοσο που σκαιφτομαι οτι μολις τελειωσω τις σπουδες δεν θα εχω τι να κανω.Για δεσμο ειμαι σιγουρη οτι δεν θα κανω ποτε και το κυριοτερο δεν εχω ξεπερασει το οτι μπηκα ψυχιατριο .μακαρι να μπορουσα να το διαγραψω αυτο αλλα δεν γινετε.
Γενικα αν συγκρινω το τωρα με το πριν η ζωη μου μοιαζει αδεια χωρις νοημα χωρις χρωμα.
Τι γινετε μετα απο καιρο αλλαζει αυτο ? Θα θελα γνωμες ανθρωπων που εζησαν κατι παρομοιο.
Σας ευχαριστω για το χρονο σας
Ελενα